Film Yorumlarım

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
32
Konum
İzmir/ Tokat





İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde, savaşa Amerikan ordusundan katılan ve beş askerden oluşan küçük bir ekip, zırhlı tanklarıyla Avrupa kıyılarına doğru ilerlemektedir. Grubun önderi Komutan Wardaddy (Brad Pitt)'nin Avrupa'nın tamamını yıkıma uğratan bu savaştaki son görevi, askerlerini Nazi birliklerinin kuşatması altında olan bu bölgeden sağ salim çıkarabilmektir. 20. yüzyılın en kanlı senelerinden biri olan 1945 yılında geçen savaş dramının yönetmeni ve senaristi David Ayer. Filmin başrollerini ise Brad Pitt, Shia LaBeouf ve Logan Lerman paylaşıyor.


FİLMDEN KARELER








KENDİ YORUMUM


Çok kısa süre önce filmi sinemada izleme şansım oldu.Aslına bakılırsa savaş filmlerini son zamanlarda sevmeye başladım.Bu filmde cabası oldu..Kesinlikle sıkılmanın mümkün olmadığı bir film..Yazarken açık vermek istemediğimden dikkatli oluyorum, Çünkü her bir sahnesinin sizin için çok önemli olacağına inanıyorum.Bu filmde çok büyük bir ordular beklemeyin devasa bir savaş filmide beklemeyin bu film bir Tank ismi olan Fury'nin içerisinde olan 5 askerin hikayesini anlatıyor.Bazen dram bazen komedi bazende trajedi bence en iyisi siz bu filmi kaçırmayın .




 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
32
Konum
İzmir/ Tokat
1169_1.jpg


imdb: 7.3
2000



Köydeki emeklilerin vergi iade zarflarını şehire götürme görevi Gençe verilmiştir. Saf ve iyi niyetli Genç kendisini, bir işin hemen sonrasında ücretini almak üzere buluşma noktasına giden ünlü bir kiralık katilin arabasında bulur. Katili bu son iş için görevlendiren İşadamının ödemesini taşıyan Kurye buluşmaya gelmez ve Genç kendisini Katil ile İşadamı arasında çıkan büyük bir anlaşmazlığın içinde bulur. Kendisini ait olmadığı bu denklemden kurtarmasına karşın, kaçışı Gençi daha da şüpheli bir konuma sokar. Genç, bir anda herkesin aradığı adam olmuş, kovalamaca başlamıştır.

FİLMDEN KARELER


2171fasulyedivxtuerkce2000avi-004649760-2.jpg


4901fasulyedivxtuerkce2000avi-002075160.jpg


images


hqdefault.jpg



KENDİ YORUMUM



Hayatınızda hiç garip bir film izlediniz mi yahut tesadüfen denk geldiniz mi ? İşte bu film öyle bir film.Haluk Bilginer olurda kötü bir film olur mu ?
Kara mizah bir film ama izledikçe tadından yenmeyen tarzdan..Benim içinde öyle oldu hele ki öyle bir replikler var ki türk sinemasının gerçekten saygıya layık olduğunu gösteriyor.
Rollerden Anlasılmıştır ne demek istediğim.

Selim Erdoğan Genç Erkek Elvin Beşikçioğlu Genç Kız Bülent Kayabaş İş Adamı Burak Sergen Katil Taner Barlas Baba Haluk Özenç Ulak Gürkan Uygun Fedai Kutay Köktürk Sürücü Haluk Bilginer Bilge Dede







 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Senin de konun bol okurlu olsun Çilekli Sakızım :cak:

Fury filminin fragmanına bir bakayım :findikim:
 

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Konun hayırlı olsun, Fasülye filmi çok eğlenceli bir absürt komediydi,
Tv de yakalayıp izlemiştim, güzeldi valla :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst