Fikirlerinizi bekliyorum

hayall

Daimi Üye
Tepki
269
Kızlar eşime sürpriz bir masa hazırlamak istiyorum neler yapabilirim.Çok özel olmasını istiyorum mumlar filan süsleme olarakta fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Biraz şaşırtmak istiyorum.pazartesi gününe düşünüyorum yalnız yemekten sonra hazırlayacağım masayı.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Kızlar eşime sürpriz bir masa hazırlamak istiyorum neler yapabilirim.Çok özel olmasını istiyorum mumlar filan süsleme olarakta fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Biraz şaşırtmak istiyorum.pazartesi gününe düşünüyorum yalnız yemekten sonra hazırlayacağım masayı.

Hayırdır şeker,evlilik yıldönümü falanmı geldi yoksa:pasta:

OP
hayall

hayall

Daimi Üye
Tepki
269
baktım nkcım çok güzel tarifler var yararlanırım oradan da teşekkür ederim.
evlilik yıldönümü için şahmarancım ama nerde geçiyor bile o zaman kayınvalidemlerdeydik kutlayamadık şimdi telafi etmeye çalışıyoruz.bu yüzden pek sürpriz olamayacak eşim masa hazırlayacağımı biliyor gün olarak bilmesede :) en azından masa güzel olsun.

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
hayall canım en çok hangi yemeği seviyosa onu yap eşine, zor bi yemek olsun her zamanki yedikleri gibi olmasın , eşin eve geldiğinde ilk ne yapar mesela ilk olarak banyoya girer diyelimki,banyonun aynasına güzel bir not asabilirsin, notun sonuna seni güzel bi gece bekliyor yaz, sonra yine karşılaşabileceği bir yere güzel bi not daha yaz ve sonuna yine seni güzel bi gece bekliyor yaz,yıldönümü pastası yap ama hazır alma sen yap bu ona önem verdiğini gösterir, bi hediyen varsa sürprizlerinden sonra ver hediyeyi mesela aradan baya geçer tam uyuma moduna geçmişken çıkarıp verebilirsin benden bu kadar canımşimdi aklıma başka bişey gelmiyor. bu arada nice senelere

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
masada suyunun içine kırmızı gül yaprağı koyabilirsin, tabağının yanına koyduğun peçeteye sevgi sözcükleri yazabilirsin. açınca görecek ve şaşıracaktır. mumışığında yemek yemenizi tavsiye ederim karnlık oluyosa fazla mum yak ama mumlar masada olmasın birbirinizi görmenizi engeller ve rahatsız eder.

OP
hayall

hayall

Daimi Üye
Tepki
269
çok saol canım güzel şeyler yazmışsın bunları da yapacağım :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar