incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Soganlari ince ince dograyip kizgin yag da hafif kavurup üstlerine unu serpip hafif karistirp süt ve sebzesuyunu ilave edin. Bir iki yaprak feslegenden ayirip geri kalan feslegenleri ince ince dograyip hafif hafif kaynamakta olan corbaya ilave edip blender ile cekin. Domateslerin kabuklarini soyup minik minik dograyip eksi krema, tuz ve karabiber ile corbaya ilave edin. Ayirdiginiz bir iki yaprak feslegeni ince ince dograyip servis yaparken her tabagin üstüne serpin.
Afiyet Olsun.
ALINTI
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- 1 demet Yesil Sogan
- 2 YK sivi Yag
- 1 TK Un
- 250 ml Süt
- 600 ml Sebze suyu
- 1 demet Feslegen
- 4 orta boy Domates
- 4 YK Eksi Krema (Sour cream)
- Tuz, Karabiber
Soganlari ince ince dograyip kizgin yag da hafif kavurup üstlerine unu serpip hafif karistirp süt ve sebzesuyunu ilave edin. Bir iki yaprak feslegenden ayirip geri kalan feslegenleri ince ince dograyip hafif hafif kaynamakta olan corbaya ilave edip blender ile cekin. Domateslerin kabuklarini soyup minik minik dograyip eksi krema, tuz ve karabiber ile corbaya ilave edin. Ayirdiginiz bir iki yaprak feslegeni ince ince dograyip servis yaparken her tabagin üstüne serpin.
Afiyet Olsun.
ALINTI