Feriha iki hafta uzadı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
16706820.jpg

Feriha uzadı

Milyonların ilgiyle izlediği ‘Adını Feriha Koydum’ dizisi 15 Haziran’da biteceği belirtilen final tarihinin yerine iki hafta daha
uzatıldı.İzleyicilerin merakla takip ettiği dizilerin başında gelen, Metin Çekmez, Ayşegül Çıdamlı, Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ahu Sungur, Sedef Şahin, Murat Onuk, Neşem Akhan, Yusuf Akgün, Pelin Ermiş, Ceyda Ateş, Melih Selçuk gibi oyuncuların rol aldığı ‘Adını Feriha Koydum’ dizisi bitmesi gereken final tarihi yerine iki hafta daha uzatıldı.

25 Mayıs Cuma günü 62'inci bölümü yayınlanacak ve 15 Haziran’da finali düşünülen dizi, senaryo gereği iki bölüm daha uzatılarak 29 Haziran Cuma günü ekranlara veda edecek.

Son iki bölümde Vahide Gördüm’ün de katılacağı çekimlerde, dizinin finalindeki sürprizler izleyicileri şaşırtacak.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Bir yerde okumuştum sanırım Feriha vurulacakmıymış ne hamile olduğu ortaya çıkacakmış falan filan mutlu aile tablosu yapacaklar sanırım finalde :D

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Hani evlendikleri zaman şöyle bir masada hepberaber kalabalık aile olalım istiyorum demiştiya Feriha.O bölümlerini kaçrımazdım çünkü.Kesin bütün aileler barışacak.Kapıcılar zengin damadı,zenginler kapıcı kızını baş tacı edecek.Mutlu bir final olacak.Bizde çok şaşırıcaz işte :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar