tatlıpozan
Daimi Üye

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Bank Asya temsilcilerinden Altayspor'u 3-0 mağlup etti.
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda tribünlerin boş kaldığı karşılaşmaya Fenerbahçe oldukça rahat başladı. Rakip kale karşısında bir çok gol pozisyonuna giren sarı-lacivertliler, ardığı golü 34. dakikada buldu. Gol perdesini açan Özer Hurmacı takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren Kanarya'da Mehmet Topuz 57. dakikada kaydettiği golle skoru 2-0'a taşıdı. Bu golden sonra karşılıklı ataklarların geçtiği maçta ilk golün sahibi olan Özer birkez daha sahneye çıktı ve maçın sonucunu belirledi 3-0.
AA Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 20:08:29 Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 20:26:01
alıntı