Fatmagül'e ne oldu?

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
14865702.jpg

Fatmagül'e ne oldu

spacer.gif

Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylaştığı Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

spacer.gif

Dizinin merakla beklenen bölümünde,
Fatmagül ve Kerim İstanbuldan uzakta, yağmurun da zorladığı koşullarda, baş başa kalırlar..

Aynı gece Münir'in tuzağına düşen Mustafa, bu çamurdan kurtuluşunun olmadığının farkına varacak ve Yaşaranlar'a boyun eğmekten başka çaresinin olmadığını anlayacak. Asu da onun bu kararına uymak zorundadır. Aksi halde hem bebeği, hem de kendisi tehlikeyle burun buruna kalacaktır.

Öte yandan Kadir, Fatmagül'ün lehine olabilecek tüm kapıları zorlarken, Mustafa Yaşaranlar için çalışmaya başlayacak. Reşat'la Münir'in planlarının uzağında kalan Erdoğan ise, Nil'le birlikte hayatında yeni bir sayfa açmaya kararlıdır. Ancak bu hayalinin önüne geçmişinin dikilmesi uzun sürmeyecek.

Avustralya'dan ağabeyi Kerim'i görmek için gelen Deniz'in heyecanı, Fahrettin'in temkinli adımlarına takılacak. Bir an önce Kerim'le tanışmak isteyen Deniz, bunun yolunu kendi yöntemleriyle bulacak.

Kerim ve Fatmagül arasındaki kara bulutlar, birbirlerine doğru attıkları adımlarla dağılmaya başlarken. Kerim'in ilişkilerine dair en önemli soru işareti, Fatmagül'ün büyük itirafıyla yok olacak.
FATMAGÜL'E NE OLDU

Sevilen dizinin fan sayfasında yeni bölüme ait fotoğraflar yayınlandı. Fatmagül'ün yere düşmüş ve yaralı halde görüldüğü karelerin altına "Fatmagül yine o geceyi hatırladı" notu yazıldı.

İddialara göre;
Fatmagül, yol açma çalışmalarına yardım eden Kerim'in yanına giderken ayağı kayıp düşecek. Fatmagül'ün yaralandığını gören ve yanına gelen bir adam ona yardım etmek isteyecek. Tam bu sırada geçmişi hatırlayan Fatmagül çığlık atacak. Uzaktan gelen çığlıklarını duyan Kerim ise, adamın Fatmagül'e birşey yaptığını sanarak kavga edecek.

Olayın iç yüzü anlaşıldığında ise özür dileyen taraf Kerim olacak.
Hürriyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst