Fasulye diblesi (Giresun)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Fasulye diblesi

Malzemeler:
1 kg. taze fasulye
2 soğan
50 gr. pirinç
1 su bardağı su
yağ
tuz
fasulye-diblesi_099b0a79-9aa5-49c6-8d4a-311db2e72a3d_6.jpg

Hazırlanışı:
Fasulyeyi ayıklayıp, enine doğrayın ve tencerenin dibine yayarak istif edin. Üzerine, ince doğranmış soğan, küp küp küçük doğranmış domates, pirinç, su ve yeterince tuz koyarak kısık ateşte pişirin. Pişince yağı kızdırıp üzerine gezdirin.

ekolay
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst