Farmasi'den BB Plus

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya

Farmasi'den BB Plus

attachment.php


Hyaluronik Asit, vücut tarafından üretilen fakat ilerleyen yaş ile birlikte üretimi yavaşlayan bir aminoasittir. Eşsiz hidratlama özelliklerinin sonucu olarak ciltte pürüzsüzlük ve yumuşaklık artar; kırışıklıklar azalır.

Hyaluronik asit içeren mucize formülüyle cildi yenileyen BB Plus, kolajen ve argan yağı desteği ile ciltte yaşa bağlı gelişen elastikiyet kaybını kontrol ediyor. Cilt için muhteşem bir antioksidan olan BB Plus, gözenekleri tıkamadan ve maske etkisi göstermeden cilt kusurlarını kapatıyor.

"Açıktan ortaya" ve "ortadan koyuya" olmak üzere iki farklı tonu bulunan BB kremi mutlaka deneyin.

Kaynak: mynet kadin
 

Ekli dosyalar

  • farmasibb_450.jpg
    farmasibb_450.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 77

kralice78

Yeni Üye
Katılım
27 Şubat 2014
Mesajlar
7
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
ben bunu kullandım, çok memnun kaldım.. fondotenden daha iyi kapattı. şimdi bi de göz için bbsi çıkmış. onu da alıcam, o da iyidir heralde bunun gibiyse..
 
Katılım
11 Haziran 2014
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Konum
İstanbul
Özellikle makyaj yapmaya üşenen veya fırsat bulamayan biriyseniz (bkz. ben :eek:fff: ) bu kremin hayat kurtarıcı olduğunu söyleyebilirim. Diğer markaları bilmiyorum ama bu markada herhangi bir problem yaşamadım. Kaldı ki Loreal'in Revitalift kremi bile, lisede dahi görmediğim şekilde yüzümde sivilcelenme yapmıştı, verdiğim onca para da cabası :saplak:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst