Far Uygulamanın Püf Noktaları

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..

Göz farını en etkili şekilde uyguladığınızdan emin değil misiniz? Bazı güzellik uzmanları göz farı uygulamanın bir bilim ve diğer makyaj malzemelerinden daha önemli olduğunu ileri sürüyor.

attachment.php


Ünlülerin makyaj uzmanı Kim White, far uygularken yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlattı. Birden fazla gölge varsa renklerin sorunsuz bir şekilde karıştığından emin olun. Gözünüze yumruk yemiş gibi dolaşmayın.

Dumanlı bakışlara sahip olmak istediğinizde seksi olmak ile morarmış gibi duran göz arasında imca bir çizgi vardır. Buna dikkat edin ve farı sadece bir defa, badem şeklinde uygulayın. Dikkatli uygulamak sizi yara bere içinde gibi göstermez.

İyi sonuç almak için farı iyice dağıtın. Farı nemli bir fırça ile uygulayın. Eye liner olarak uygulandığında far, ince bir fırça ile iki kat sürülmelidir.

Renkli farlar ile parlak farları karıştırarak daha ışıltılı görünebilirsiniz.

Geniş bir göz kapağınız varsa farınızı tüm göz kağaına uygulayın ve derin bakışlara sahip olun. Badem gözlerinm kirpik diplerine daha yoğun far uygulamak gözlerinizi daha çok ön plana çıkarır.

Aynı renklere ve far sürme tarzına takılıp kalmayın.

Standart kahverengi renklerin yanı sıra ametist, çivit ya da bakır tonlarını karıştırarak uygulayın.

Göz kapaklarınıza doğrudan uyguladığınız far uzun süre kalıcı olmayabilir. Bu nedenle doğal yağlardan seçeceğiniz bir göz farı astarı veya saydam, koruyucu pudra sürüp üzerine farınızı uygulayın.

Fırçanızı kullanmadan önce ve sonra hafifçe silkelemeyi unutmayın.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • goz1.jpg
    goz1.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 42
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim kızlar. Ben yaz-kış hep açık tonlarda nude olmasını tercih ediyorum günlük farlarımın. Geceleri ve özel günlerde ise biraz koyu farlarla hareket kazandırıyorum :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst