Familya (Fox Tv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

Familya Dizisi Konusu

Son dönemde moda olan geçmişte popüler olmuş dizilerin güncel versiyonlarını çekme işine Uğur Yücel de dahil oldu. Son olarak aramızda kalsın dizinde izlediğimiz Uğur Yücel Familya Dizisinde zorluklara göğüs geren bir baba rolünü canlandıracak.

Uğur Yücel’in canlandıracağı karakter üç çocuğu olan ve eşinden ayrılmış bir babadır. Yıllar önce yaptığı bir hata ile zengin bir kadınla evlenmiştir; ancak yıllar geçmesine rağmen bir türlü mahallede ki aşkını da unutamamaktadır.

1. Bölüm Özeti

Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider. Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçirir. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşır. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir...

2. Bölüm Özeti

Familyanın son halkası olan Ateş'in gelişi herkeste şok etkisi yaratır. Ailesini yeniden birleştirmek isteyen Yaşar'ın işleri pek de düşündüğü gibi ilerlemeyecektir. Çocuklarını tanıma ve kendini onlara affettirme hislerinin arasında sıkışan Yaşar Beyoğlu, ailesini kazanmak için yeni planlarını devreye sokar. Familya üyeleri kendi rotalarında ilerlerken, Casim'in rant mücadelesi de giderek büyümektedir. Aileyi mercek altına alan Casim, hırslarıyla doldurabileceği bir açık kollamaktadır. Çocukların taşıdığı kızgınlığın ve giderek daralan zamanının aksine, Yaşar Beyoğlu'nun umudu tükenmemektedir. Fakat suların durulduğunu sandığı an, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

3. Bölüm Özeti

Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden olur. Ama onları bekleyen tehlike bu kadarla sınırlı değildir. Çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır. Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar. Beyoğlu familyasında herkes kendi hedefinin peşinde sürüklenirken, beklenmedik bir misafirin gelişi tüm dengeleri altüst eder.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Kadrosuyla bağladı valla cast çok iyi :D birazdan başlıyor :sevindirikasli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst