Eyeliner kullanmak zor mu geliyor?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.282
eyeliner_mkle.jpg

Eyeliner kullanmak zor mu geliyor? O ince ve pürüzsüz çizgiyi bir türlü tutturamıyor musunuz? Eğer bu konuda kendinizi beceriksiz hissediyorsanız, size yardımcı olacak önerilerimiz var
nokta.gif

Krem eyeliner iyi bir alternatif
Eyeliner sürerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey; çizgiyi ilk etapta oldukça ince bir çizgi halinde kirpik diplerine sürmeniz
nokta.gif
Bunu tek hamlede yapmaya çalışın, o zaman daha düzgün olur
nokta.gif
Eğer çizgi ince geldiyse, üstünden tekrar geçerek kalınlaştırın
nokta.gif
Bu konuda tavsiyemiz, krem eyeliner kullanmanız
nokta.gif
Krem eyelinerların hem sürümü çok kolay hem de yoğun görünümüyle kalıcılıkları fazla
nokta.gif
Sıvı eyeliner sevmeyenlere, kalemin sertliğinden şikayetçi olanlara duyurulur
nokta.gif
nokta.gif
nokta.gif

Göz kalemi
Göz kalemimden vazgeçmem diyorsanız, bu konuda unutmamanız gereken noktalar da yok değil
nokta.gif
Göz pınarından başlayarak kirpik diplerine doğru kalemi çekin ve gözünüzün bitiş çizgisine doğru çizgiyi biraz yukarı alın
nokta.gif
Bu, gözlerinizin daha çekik görünmesini sağlayacaktır
nokta.gif
Daha iri ve dikkat çekici bakışlara sahip olmak istiyorsanız, gözünüzün alt kapağının dışına da kalem çekebilirsiniz
nokta.gif
Kalemi çektikten sonra parmağınızla ya da aplikatörle burayı hafifçe dağıtarak, dumanlı bir görünüm verin
nokta.gif

Kalem rengi için tercihiniz siyahtan yana ise, kirpiklerinizin çok daha kalın ve gür görüneceğinden emin olabilirsiniz

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.282
Ben de denemek istiyorum çok hoş duruyor aslında..Fatmagülün geçen bölümünde Selimin nişanlısı kzı vardı ya bayıldım makyajına..Eyeliner sürlmüştü gözüne..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
eyeliner sürmeyi beceremiyorum onun yerine göz kalemi kullanıyorum

Tepki
34
Bende bir ben beceremiyorum sanıyordum :hihi:Demekki yanlız değilmişim :1:

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
Ben 15-16 yaşından beri yapıyorum bu sanatı hatta geliştirdim bile benim için 1 dakikalık iş bu çok basit geliyor artık... Düğünlere bile sürdürmeye geliyorlar:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar