Ey Boğa burcu insanı, ruh eşin hangi burçtan?

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

boga-burcu-erkekleri-ile-ask-ve-evlilik3.jpg

Ey Boğa burcu insanı, ruh eşin hangi burçtan?

Ey Boğa burcu insanı, kendini güvende hissetmediğin zamanlarda geliştirdiğin savunma duvarları hem seni hem birlikte olduğun insanı nefessiz bırakacak kadar kalın olabilir. Ne kadar zor bir insan olduğunu kendin de biliyorsun. Peki senin hayatta yaratacağın zorlukla mücadele edebilecek insanın hangi burçtan olabileceğini tahmin edebiliyor musun? Bu test ruh eşini bulabileceğin burçlar konusunda sana rehberlik etmek için var…

:sutarafa:
 

petuşya

Yeni Üye
Katılım
7 Aralık 2013
Mesajlar
20
Tepki
17
Puan
3
Konum
ist
Balık
Balık çözmekten zek alacağın bir bilmece gibi girecektir hayatına. Onu çözmeye çalışırken hayatın nasıl geçip gittiğini anlamayacaksın. Seni oyalayacak, eğlendirecek, her daim tetikte tutacak ve gevşemene asla izin vermeyecektir. Bir Boğa'nın ihtiyaç duyduğu fetih duygusunu sana her gün yaşatacak ve ilişkinizi ter-ü-taze tutmak için elinden geleni yapacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Result_13870.jpg



Yengeç

Mükemmel bir eştir Yengeç. Duygusal ihtiyaçlarının bütünüyle karşılandığını hissedersin. Sana kendini özel hissetmen için hiç olmadık yollar dener. Öyle ki onun seni bırakıp gideceği fikrine hiçbir zaman kapılmazsın. Dolayısıyla kendini güvende hisseder ve dünyayı ona dar etmeni gerektirecek hiçbir sebep bulamazsın. Yengeç seni ehlileştirir, evcilleştirir ve sivri yanlarını törpüleyin hayatı her ikinize de yaşanabilir kılar.

Malesef eşim Aslan..Ve aslna boğayla hiç anlaşamaz..:ko


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst