Kristen Stewart
Daimi Üye

Şiddet hiçbir şekilde hoş görülebilir kabul edilebilir bir tutum değildir.
Bir kere şu kadar şiddet hoş görülür şundan sonrası hoş görülemez gibi bir ayrımı kesinlikle yapmıyoruz.
Şiddet hoş görülemez şiddet hoş değildir ki hoş görülsün burada aile büyüklerine de çok büyük görevler düşüyor çünkü aile büyüklerinin tavrı çünkü uzun zamandır bu şiddetleri besleyecek şekilde olabildi örneğin aman evladım alttan al erkektir erkek olduğu zaman şiddeti uygulayan sende fazla üstüne gitme falan gibi tavırlarla sanki bu doğalmışçasına bir telkin yapma durumu vardı bu doğru değil hayır şiddet hoş görülemez şiddeti yapan kişiye gel bakalım otur şuraya ne oluyor ne bitiyor yakışmıyor sana tavrı içersinde olması beklenir aile büyüklerinden
İşin içinde şiddet varsa mutlaka ve mutlaka profösyonel yardım almak gerekir.
Kişi kendisi buna istekli olduğu zaman daha iyi sonuç alınır tabi ki bunun dışında mahkeme kararıyla mecbur bırakılma durumu olabilir , terapiye girmesi için kişinin şiddeti gösteren kişinin fakat her halükarda yardım alınmadan halledilmesi mümkün olmaya problemdir.
Şiddet ha şimdi geçer geçicek gibi gelip ziyaret edip giden bir problem genellikle değildir. Kendisini tekrar eder belli kısır döngüleri içersinde ilerler dolayısıyla şiddetti tolera etmeyin veya ona özürler bulup görmezden gelmeye çalışmayın şiddet çok ciddi bir boşanma sebebidir. Bunun olmasını istemiyorsanız boşanmaya kadar gitmesini istemiyorsanız mutlaka profösyonel yardım almanız gerekir
Alıntıdır.:dertli:
Çok acı..Hiçbir canlı şiddet görmeyi haketmiyor,heleki evlilikte varsa hayat her iki insana da zehir olur.:dertli: