Evlilik Jürisi

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul


140jbs4.jpg


Evlenmek için iyi sandığınız şey ters tepebilir.

Televizyondaki evlenme programlarında görünce aklıma geldi. Yıllar önce bir arkadaşımın ısrarı ile bir kızla tanışmak üzere pastanenin üst katında yerimizi almıştık. Bir de baktık ki tam sekiz kız geldi. Ben tanışacağım kızla bir masaya oturunca dedim ki:


-Jüriyle geleceğinizi bilseydim ben de tedarikli gelirdim.

Ben jüriyle geldiği için kızla evlenmediğimi bir arkadaşa anlatınca onun da evlenme jürisinin başına dert olduğunu öğrendim. Arkadaşım da kızla tanışmaya annesi, kız kardeşi ve sekiz teyzesiyle gidiyormuş meğer.

Zaten iki kadının bir konuda anlaşması dünyanın en zor işiyken on kadının bir kız üzerinde anlaşması olanaksızdı tabi ki. (Bence erkeklerin kadınlardan daha az yaşamasının nedeni de buydu: kadınları uzlaştırma çabası)

Bir gün elinde çikolata-çiçek, yanında kız kardeşi ve annesi, arkada sekiz teyze ile kız evine gitmekte olan arkadaşım, bir başka arkadaşa yakalanınca sorun çözülmüş. Yakalandığı arkadaş, on kadınla bu işi çözemeyeceğini söyleyip jüriyi dağıtmasını, sadece annesi ve kız kardeşi ile kız bakmaya gitmesini önermiş. Bu sayede kısa sürede evlenebilmiş arkadaşım.

Siz de en iyisi bırakın jüriyi yüreğinizin götürdüğü yere gidin. Ya da serbest bırakın gönlünüzü istediği yere konsun.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst