Evliliği İstemeyen Erkekten Yâr Olmaz!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ne şartların uygun olmaması, ne de “Henüz hazır değilim” demesi bir mazeret olabilir. Kendinizi kandırmayın. Hayatını sizinle paylaşmak istemeyen erkekten size yar olmaz!

Evlilik-Nedeniyle-Is-Sozlesmesinin-Feshi.png


Sizinle flört ederken evlenmek istemediğini, evliliğe inanmadığını ya da evlilik konusunda sorunları olduğunu söyleyen her erkek bir gün evlenecektir. Ama sizinle evlenmeyecektir. Çünkü söylemeye çalıştığı evlenmek istemediği değildir, sizinle evlenmek istemediğidir!



Sex and the City’nin yazarı Liz Tuccilo ile danışmanı Greg Behrendt’in yazdığı ‘Ondan Sana Yar Olmaz’ isimli kitap, kadınlara “Boşa zaman harcamayın” diyor ve evlenmek istemeyen erkeklerle birlikte olan kadınların uydurduğu mazeretleri sıralıyor.



Eğer erkek evlenmek istemiyorsa...




İşte kadının uydurduğu mazeretler:



1. Şartlar uygun değil.

(Ülkenin en zenginlerinden birinin torunu filan olmadığınız sürece, evlenmek için maddi açıdan uygun zamanı asla bulamazsınız. Ama insanlar bir şekilde evleniyor işte. Eğer sevgiliniz, sizinle evlenmemek için mazeret olarak parayı öne sürüyorsa, onun banka hesaplarında değil, ilişkinizde sorun var demektir.



2. Onu çok kullanmışlar.

(Zengin bir adamla birliktesiniz ve size daha önceki kadınların nasıl da hemen evlenmekten söz ettiklerini anlatıyor. Evlilik isteyen kadınlardan nasıl da hemen uzaklaştığını söylüyor. Siz de evlilik konusunu hiç açmıyorsunuz, çünkü onu kaybetmekten korkuyorsunuz. Adam hem zengin hem güçlü! Kimse bu kadar şanslı olmamalı. Karar sizin: Evlilik mi para mı?)



3. Evlilik ona göre değil.

(Evlilik, bize empoze edilmiş bir kurumdur ve bu yüzden çok eleştiri alır. Eğer siz evlenmek istediğiniz halde, birlikte olduğunuz kişi buna karşıysa, ondan size yar olup olmayacağını anlamak için başka sorunların olup olmadığına bakın.)



4. Henüz hazır değil.

(Kadınlar, erkeklerin hazır olmasını beklemeyi severler. Beş yıl, on yıl... Bunu duymak zor gelecek ama henüz evliliğe hazır olmadığını söyleyen erkek, sizin doğru kişi olduğunuzdan emin değil! Onunla kalıp şanslı eş adayı olmaya devam edebilirsiniz ya da kendisinin başına gelen en güzel şey olduğunuza karar vermek için beş-on yıl beklemeye gerek duymayan birini bulabilirsiniz.)



5. Daha iyi bir rol modele ihtiyacı var.

(Annesiyle babasının sorunlu evliliği yüzünden evlenmek istemediğini söyleyen bir erkeğe söylenebilecek en son şey şudur: Ben senin annen değilim! Zaten hiçbir erkek hayatının geri kalanını birlikte geçirmek istediği kadını bulduğunda, evlenme teklif etmekten çekinmez.)

Eğer erkek birden kaybolduysa...




İşte kadının uydurduğu mazeretler:



1. Belki ölmüştür.

(Karşındaki kişiden cevap ya da haber alamamak kadar kötü bir şey yoktur. Cevap almamak aslında cevabın ta kendisidir. Karşınızdaki kişi size bir veda notu bile bırakmadan gittiyse, sessizliği vedadır zaten. Ona tekrar ulaşmaya çalışmanızın tek nedeni, bunu yüksek sesle söylemesine fırsat vermek olabilir. Ama unuttunuz mu, siz bununla uğraşamayacak kadar meşgul ve önemli bir insansınız.)



2. Ama en azından ona bağıramaz mıyım?

(Kısa vadede birini arayıp bir güzel fırçalamak size kendinizi iyi hissettirebilir. Ama uzun vadede ona hayatınızı mahvetme konusunda bu kadar fırsat vermemiş olmayı dilersiniz. Hatta “Keşke onun için vakit harcamasaydım” dersiniz. Ama inanın bana söylediğiniz hiçbir şey onun için yeni bir haber olmayacak.)



3. Ama sadece bir cevap istiyorum.

(Gitti ve şimdi oturmuş nedenini merak ediyorsunuz, öyle mi? Bazen karşınızdaki kişinin davranışı o kadar açıktır ki, ne yapılması gerektiği konusunda pek fazla şüpheye yer bırakmaz. En büyük hatanız o kişiyle ilişkiye girmiş olmaktır. Hatanızı görür görmez ondan uzaklaşın.)
 
Katılım
29 Aralık 2014
Mesajlar
92
Tepki
68
Puan
18
Yaş
30
Konum
KahramanMaraş
ne olursa olsunnnnn,eğer bir erkek Hakiki mana da seviyorsa bir kadını. Onun için her şey yapar. Dağları,denizleri,tepeleri aşar yinede yarini çeker alırr... :utan::utan:
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Yok be şimdiki nesilde öle bi aşk sevgi yok gülüm zor yane :D
 
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
:D Aman boşversene aşk karın doyurmuyor :nazo:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst