Evlenme Teklifi Yakın Mı?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Güzel giden bir birlikteliğiniz var, işler ciddiye gidiyor..

Heyecanlısınız, çok yakında evlilik teklif edeceğini hissediyorsunuz...

attachment.php


Bu noktada paniğe kapılıp bir çuval inciri berbat etmek istemiyorsanız bunlara dikkat edin:

Aramız bozulur endişesi ile her söylediğini körü körüne onaylamayın. Kendi fikriniz ve beğenileriniz olsun. Tartışma çıkmasın diyerekten her şeye tamam derseniz bir süre sonra pasif bir karakter haline gelirsiniz. O da özgün düşünceleriniz olmadığını düşünerek saygısını yitirir, önem verdiği konularda size danışmaktan vazgeçer.

Bütün ailesi ve akrabaları ile iyi geçinmek durumunda değilsiniz, aranıza size özgürlük alanı tanıyacak bir mesafe koyun. Kardeşlerin bile zaman zaman birbirine tahammül edemediği anlar oluyor, sizin herkesle harika geçinmeniz beklentisi gerçekçi değil. Tartışma yaşamamak adına seviyenizi iyi ayarlayın, sevgi-saygı çerçevesini koruyun. Gözlerine gireyim, biraz daha yaranayım diyerekten annenize-babanıza yapmadığınız maskaralıkları başkalarına yapmayın, dışarıdan samimiyetsiz ve çirkin duruyor.

Evlilik ve aile düzenini yürütme konusunda güvensizlikleriniz olabilir, zaman zaman yetersiz kalacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu konuda sakin bir duruş sergileyin. Meziyetleriniz hakkında alaycı açıklamalar yapıp kendi kendinizi sabote etmeyin. Her şeyi çok iyi bildiğini iddia edenler de aslında sizden daha iyi değil, sadece iyi reklam yapıyorlar. Kendinizi küçümsemeyin.
 

Ekli dosyalar

  • 2e.jpg
    2e.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 60

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst