Evlenirken Unutulan Küçük Eşyalar

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Evlenirken Unutulan Küçük Eşyalar

Evlenirken her şeyinizin tam olduğunu düşünürsünüz. Eksik kalmamıştır artık. Ama gelin görün ki eksikler evlendikten sonra kendini göstermeye başlar. Sonra bir de bakmışsınız ufak tefek ama en gerekli şeyleri unutmuşsunuz. Bunlar da çoğunlukla mutfak gereçleridir zaten. O yüzden evlenecek çiftlere bir hatırlatma olsun bu yazımız. Çevremde gördüğüm eksiklerden bir hatırlatma yazısı yapayım dedim sizler için. Yeni evlenen arkadaşlarım sağolsun, bu konuda bana fazlaca malzeme verdiler. Evet ilk olarak unutulan mutfak gerecimiz; kesme tahtası. Kesme tahtası nedense herkesin aklından uçmuş gitmiş. Ama siz artık unutmazsınız herhalde!

attachment.php


Diğer unutulan mutfak gerecine geldi sıra. Şişe açacağı! İtiraf edin, bunu siz de unutmuştunuz değil mi? Şişe açacağı tahmin edemeyeceğiniz kadar çok lazım olabiliyor, aklınızda bulunsun.

attachment.php


Çok lazım olan ama unutulan diğer gerecimizi ise tahmin edelim bakalım! Ya durun, söylüyorum: Nihale! Tencerenin altına koyacak bir şey bulmak için çırpınan çok arkadaşım oldu, emin olun. Kesinlikle unutulmaması gereken bir gereç.

attachment.php


"Süzgeç" çok nadir unutlan bir gereç. Ama hatırlatmadan geçmek istemedim.

attachment.php


Evet, evlenmeden önce iyi düşünün taşının. Küçük ama gerekli gereçleri atlamayın. Bunlar size belki bir fikir verebilir diye düşündüm. Evet, listenizi gözden geçirmeyi unutmayın!

Alintidir. :eek:pucuk:
 

Ekli dosyalar

  • kesme.jpg
    kesme.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 78
  • sise.jpg
    sise.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 74
  • nihale.jpg
    nihale.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 73
  • suzuk.jpg
    suzuk.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 73

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Teşekkürler canım.

Bunların hepsi bende fazladan bile vardı :bayil:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst