‘Evleneceğiz’ dedi tüm servetimi yedi

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
‘Evleneceğiz’ dedi tüm servetimi yedi

11166599.jpg


Ankara’da yaşayan Deniz Engin, internette tanıştığı Asım Özkan tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Mahkemeye başvuran kadın, evlenme hayalleri kurduğu Özkan’a iki dükkân, mücevherler ve 15 bin lirasını kaptırdığını söyledi.

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Deniz Engin (35), internet aracılığıyla tanıştığı Asım Özkan’ın (44) evlenme vaadiyle kendisini dolandırdığını söyledi. Engin, kendisi gibi birçok kadının da aynı şekilde dolandırıldığını savundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe veren Deniz Engin başına gelenleri şöyle anlattı:

‘Siberalem’de tanıştık

“Siberalem adlı internet sitesine evlenmek amacıyla üye oldum. Bu sitede, ‘Seringah’ rumuzlu Asım Özkan ile tanıştım. Tanıştıktan birkaç gün sonra biraraya geldik. Beni çok beğendiğini, aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söyleyince inandım. Daha sonra beni kardeşinin evine götürdü, kardeşinin imam olduğunu söyleyerek imam nikâhı kıydırdı. Kısa süre sonra da ben kendisini ailemle tanıştırdım.”

Tapuları üzerine geçirdi

“Benim o kadar güvenimi kazandı ki ihaleye gireceğini, dükkânları satıp modern iş merkezinden yeni dükkân alacağını belirterek, önce bankada bulunan 15 bin lira para ile 5 bin lira tutarında ziynet eşyamı aldı, İstanbul Avcılar semtinde bulunan iki dükkânın tapularını üzerine geçirdi ve ortadan kayboldu.”

İlk kurban ben değilim

“İnternette görüştüğü diğer kadınları da uyarmaya başladım. Birçok kadını aynı yöntemle dolandırdığını öğrendim. İlk kurban ben değilmişim.”


Kaynak: Hürriyet
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
kız gerizekalysa adam ne yapsın başka diyecek bişey bulamıyorum yani:alsana:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
önce bankada bulunan 15 bin lira para ile 5 bin lira tutarında ziynet eşyamı aldı, İstanbul Avcılar semtinde bulunan iki dükkânın tapularını üzerine geçirdi ve ortadan kayboldu.”

insanın bunu kardeşine bile yapmaz kız salakmış şte belli yani koca buldum die aklı uçmuş....bunun güvenle filan ilgisi yok yani uçmuş o yani
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst