Evinizin içi kadar dışınıda düşünün

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
dis0096.jpg


Blue’Safe Mavi Kale, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra, dış cepheler için dekoratif ve estetik çözümler de sunuyor. Blue’s Decor, Dış Cephe Profilleriyle binanıza değer ve şıklık katacak.

Blue’s Decor Dış Cephe Profilleri, eski veya yeni her türlü yapıda kullanılabilen yapı elemanlarıdır. Hafif olması sebebi ile binaya yük getirmez aynı zamanda üzerindeki kaplama malzemesi ile dış hava koşullarına dayanıklıdır. Benzer uygulamalara göre ekonomiktir.Silme profilleri, yalı baskısı, köşe profili, sütunlar, kaideler,söveler ve aksesuarlar olmak üzere çeşitli elemanları mevcuttur.

10 yılı aşkın tecrübeyle piyasaya sunulan Blue’s Decor ürünleri Türkiye’nin birçok yerinde prestijli konutların cephelerini süslemektedir.

dis0096a.jpg


Üretim teknolojisinin getirdiği avantajlar ile projelere özel dizayn edilmiş dekoratif elemanlar, hızlı şekilde ve ekstra maliyet getirmeden üretilebilmektedir. Binaların dış cephelerine uygulanan bu pratik dekoratif çözüm sayesinde, binaların dış cepheleri; müşterilerin, mimarların isteğine ve yaratıcılığına göre estetik bir görünüme kavuşabilmektedir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst