evde iş imkanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meliha

Üye
Tepki
78
meraba bayanlar istanbula yeni taşındık evden pekmez satıyorum kargo bana ait.almak isteyenin mesajlarını bekliyorumben 15 gün oldu taşınalı birde boncuk yapıyorum.güzel bir iş isteyen olursa yardımcı olabilirim.selamlar

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ne güzel zaten istanbulda kadınlar evde otururken bi yandan pul işliyo bi yandan boncuk işi yapıyo en azından vakit geçer bütçeye kattı olur dimi

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
meraba bayanlar istanbula yeni taşındık evden pekmez satıyorum kargo bana ait.almak isteyenin mesajlarını bekliyorumben 15 gün oldu taşınalı birde boncuk yapıyorum.güzel bir iş isteyen olursa yardımcı olabilirim.selamlar

meliha üzüm pekmezimi dut pekmezimi birde fiyatını yazarsan sevinirim canım

OP
M

meliha

Üye
Tepki
78
ne güzel zaten istanbulda kadınlar evde otururken bi yandan pul işliyo bi yandan boncuk işi yapıyo en azından vakit geçer bütçeye kattı olur dimi

meraba ilknurcum sen yurtdışı hatırladığım kadarıyla teşekür ederim canım.neyapalım geçim derdi.birde istanbuldan bayanlar varmı sitede vben buranın yabancısıyımda tanışmakisterim

OP
M

meliha

Üye
Tepki
78
arkadaşlar bana yardımcı olabilecek yokmu.kimse vevapta yazmamış.bende diyordumki uşaktayken sitenin çoğu istanbulda diye....

ozlemce

Daimi Üye
Tepki
258
Allah yardimcin olsun, hayirli satislar olur insallah; isledigin boncuklarin resimlerini de koyarsan belki daha cok ilgi ceker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar