Evcil su aygırı sahibini öldürdü

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
EVCİL SU AYGIRI SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ
Güney Afrikalı Binbaşı Marius Els, çiftliğinde beslediği Humphrey isimli “evcil’ su aygırı tarafından öldürüldü.
Güney Afrikalı Binbaşı Marius Els, çiftliğinde beslediği Humphrey isimli “evcil" su aygırı tarafından öldürüldü. Su aygırının dişleri arasından can veren Binbaşı Els’in, arkadaşları tarafından Humphrey’in “evcilleşmiş” olsa da vahşi bir hayvan olduğu konusunda defalarca uyarıldığı ortaya çıktı.

Yerel gazete Volksblad’ın bugünkü haberine göre, Güney Afrika Ordusunda görevli 40 yaşındaki binbaşı, Free State eyaletindeki çiftliğinde cumartesi günü talihsiz şekilde hayatını kaybetti. Marius Els’in en büyük keyiflerinden birisi, çamurun içinde su aygırını at gibi sürmekti.

Sahibini öldüren su aygırı, Els’in part-time çiftçilik yaptığı araziden geçen Vaal Nehri’nin taşması sonucu kurtarılmış ve çiftliğe alınmıştı.

6 yaşında olan Humphrey, çiftlikte köpek muamelesi görüyor ve insanlarla havuzda beraber yüzüyOrdu.

Geçtiğimiz Ağustos ayında da evcil su aygırı, Els’in ortağının danasını öldürmekle suçlanmış, olay gazetelere haber olmuştu. Su aygırı ayrıca, çitleri kırarak Orkney Golf Sahası’nda golf oynayanlara da saldırmıştı. Şikayetlere kulak vermeyen Els, her defasında “benim sesim su aygırımı tekrar eve getirir” diye kendini savunuyOrdu.

Binbaşı Els’in geride bıraktığı eczacı karısı Louise, kocasının katili 120 kiloluk su aygırı Hamphrey için “tatlı ve kibar bir dev” yorumunu yaptı.
CİHAN
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Dedikleri gibi “evcilleşmiş” bile olsa vahşi bir hayvan sonuçta ki bu şekilde bakıcılarına saldıran çok fazla hayvan var...
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ne kadar cesaretliymiş :sok korkudan ölürdüm zaten onun saldırmasına gerek kalmazdı :kptmya:
 
H

Hera

Misafir
EvciL su Aygırı söyLerken biLe inandırıcı değiL KULağa Na Hoşş geLiyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst