Ev kazaları..

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hanımlar.
Evde olsun ,mutfakta olsun,başımıza ufak tefek kazalar gelmiştir mutlaka.
Benim ara sıra geliyor.Yeni evliyken daha çok gelmişti.
Başımıza gelen ev kazalarını paylaşmaya ne dersiniz???
Hem belki de birbirimizin başına gelen olaylardan ders alır daha tedbirli olabiliriz.

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
İlk ben yazayım.
Olay daha bu yaz oldu çok geçmedi üzerinden.
Düdüklü tencerede taze mısır haşlanıyordu.
Oğlum sabırsızlanmaya başladı.Nezaman pişer anne diyerek beni sık sık mutfağa gönderiyordu.Çok sever mısırı..
Neyse kaynamaya başlamış altını kıstım.Tencere hışırtı çıkarımaya başladı bilirsiniz normal düdüklünün çıkardığı ses..
Ben tam mutgaktan ayrıldım içeriye geldim ki Pooooofff. bir ses.
Mutfağa geri döndüğümde düdüklünün kapağı havaya uçmuş..Yani tavanın duvarına çarpmış tekrar aşağıya düşmüş..Çünçü tüm duvar su olmuş.

O anda mutfakta değildim Allahtan dışarı çıktıktan sonra oldu .Yoksa kapak benim bir yerime de gelebilirdi.
Neyse araştırdım ki düdüklü tencere buharını dışarı tam atamamış.Hava sıkışmış sanırım içerde..
O günden beri korkuyorum düdüklü tencereden.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
benımde başıma cok gelmedı ama yıllar önce sabah namazına kalktım küçük kızıma süt koydum ocağa ben kılanakadar oda ısınsın anam ben namazı kılıp yatmayımmı allah bırde kokuyla uyandımkı süüütt dıye atladım yataktan yanmışş tencerem evde yanık kokusu günlerce gitmedi kızımda sutsuzz kaldı

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
bak aklıma geldı birtane sene 1997de ortanca kızım doğmuş ozaman doğalgazım bağlanmamıştı oturdum odaya yatıyorduk ben eşimle yerde yatak serdık ayak ucumuzda elektırıklı ocak uyumuşuz gece yarısı oldu bıryerden ayama sıcaklık gelıyor kızlar yorgan tutuşmuş yarısı yanmış atladık yataktan şaşırdık ne yapacamısı eşık yorganı kaptığı gıbı bonyoya attı allahtan kızlarım yanımda dılıdı onlar üsste yatıyordu allah korusun duymazdımkı yavrularım yanacaktı duman kokusu boğazlarımız yaktı o günü hiç unutmadım günlerce etkısınde kaldım allah kımseyı karşılaştırmasın acı kazalarla

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
benımde başıma cok gelmedı ama yıllar önce sabah namazına kalktım küçük kızıma süt koydum ocağa ben kılanakadar oda ısınsın anam ben namazı kılıp yatmayımmı allah bırde kokuyla uyandımkı süüütt dıye atladım yataktan yanmışş tencerem evde yanık kokusu günlerce gitmedi kızımda sutsuzz kaldı

Yeşilcim oda birşey mi..
Biz yeni evliyken yani evleneli bir yıl bile olmamıştı...
Pikniğe gitmeye karar verdik eşimle.
Ben piknik hastasıyım bu arada.Neyse biz hevesli hevesli hazırlandık..
Yola çıktık ve benim birden aklım başıma geldi..
Ocakta yemek vardı ve ben altını kapatmamıştım..Birden hatırladım.
Yol yakınken döndük kapattık yemeği ve tekrar devam pikniğe..:catalbicak:
Şimdi olsa eşim dır dır ederdi eminim.Ama cicim aylarıydı Allahtan.
Haa bu arada sadece bir tencere kaybım oldu sağlıkolsun onunla kaldı.Ya aklıma hiç gelmeseydi...

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
cnm senın kadar bende sakarım geçende temizlik yaparken mutfakta lavobanın üstünde askılıkta bardaklara elim deydı hepside kırıldı evet cnm bende çok sakarım

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
bende bir ara her mutfak topladığımda mutlaka bardak, kase aklına kırılcak ne gelirse kırardım:D evde takım bardak falan kalmadı :Dyazık ablamda çok çekmiştir bende evine her gittiğimde kırardım bişeyler öyle gelirdim eve, ama kalmadı o sakarlık artık çok şükür:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar