Etkileyici Kirpikler İçin Yeni Taktikler

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Kirpik kıvırma taktikleri ile çok daha etkileyici kirpiklere sahip olabilirsiniz. İşte o taktikler...

Kirpikler, yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkaran oldukça önemli bir detay. Göz makyajınızın adeta birer tamamlayıcısı niteliğindeki kirpiklerinizi kıvırmaya yarayan aletler, güzelliğinizi çevrenizdekilerle paylaşmanız için son derece etkin çözümler getiriyor doğrusu. Peki, kirpik kıvırma aletini en verimli şekilde kullanmak için nelere dikkat etmelisiniz? İşte size birkaç taktik;

Kirpiklerinizi maskara uygulamadan önce kıvırın. Kirpiklerinizi maskara uygulandıktan sonra kıvırmaya çalışırsanız, zayıflamalarına ve maalesef zarar görmelerine sebep olabilirsiniz.

Kirpik kıvırma aletini kullanmaya kirpiklerinizin dip kısmından yani tabanından başlayın, 5 saniye kadar sıkın ve o şekilde tutun. Aynı sıkma ve tutma hareketini birkaç kez, kirpik uçlarına doğru yavaş yavaş ilerleyerek tekrarlayın. Pek çoğumuz kirpik kıvırma aletini sabit ve sıkı bir şekilde tutmayabiliyoruz. Aleti kullanırken bu detaya da gerekli özeni göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Kirpik kıvırma aletinin kullanım esnasında bastırma hareketini oldukça nazik ve yavaş bir şekilde gerçekleştirmelisiniz. Böylelikle derinizin en ufak bir sıkışmaya maruz kalması durumunda bastırma hareketine canınız daha fazla yanmadan hemen son verebilir, aletin uygulama aralığını daha hassas bir şekilde kavrayarak işleme sorunsuz bir şekilde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kıvırma işleminin ardından bir ya da iki kat su bazlı maskara kullanabilirsiniz. Böylece kirpiklerinizin kıvrıklığı uzun süreli olacaktır. Kirpik kıvırma işleminden maksimum verim elde etmek için, uygulama öncesi kıvırma aletinizi fön makinesi yardımıyla kibarca ısıtabilirsiniz. veya ısıtmalı kirpik kıvırma aletlerinde de satın alabilirsiniz.
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Şimdiki maşalar nasıl bilmemde ben kirpiklerimi koparmıştım maşayla:tskler:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst