Estetikte yeni trend: Venüs gamzesi

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Estetikte yeni trend: Venüs gamzesi

Dr. Y. İlker Manavbaşı, kadınların en çok tercih ettikleri “Venüs Gamzesi”nin bilinmeyenlerini anlattı.

attachment.php


Estetik ve çekici bir gamze hem kadın hem de erkeklerin ilgisini çeker. Özellikle bel bölgesindeki "Venüs Gamzesi" olarak adlandırılan gamze; kişiyi olduğundan cazibeli, alımlı ve ilgi çekici kılabilir. Son yıllarda daha kıvrımlı bir görünüme kavuşarak güzel görünmek ve kendini iyi hissetmek isteyen kadınlar, bu estetiğe küçük bir operasyon ile sahip olabiliyor. İmep Estetik’ten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Y. İlker Manavbaşı, bel bölgesinin daha güzel ve cazibeli olmasını isteyen kadınlar için "Venüs Gamzesi" estetiği ile ilgili bilinmeyenleri anlatıyor.

Bel bölgesinde gamze oluşturma yani "Venüs Gamzesi" ameliyatı, son yılların en trend estetik operasyonları arasında yer alıyor. Cazibeli bir vücuda sahip olmanın adeta simgesi olan gamzeler, kişiyi olduğundan daha alımlı ve çekici kılabiliyor. Siz de gamze estetiği ile bel bölgenize venüs gamzesi yaptırabilir, daha çekici bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Venüs gamzeleri ile artan cazibe

Venüs gamzeleri, poponun üst kısmı ile belin birleştiği bölgede bulunur. Venüs gamzeleri hastanın vücut yapısına göre değişebilir. Bel bölgesi arkası veya kalça arkasında doğal bir kıvrım arzu edenler için, kalçadaki orta hattın iki yanından hastanın istediği yere işaretlenerek yapılır. Daha sonra o bölgede 2 mm bir kesik açılarak, içindeki yağ alınır. Yağ, derinin altından alındıktan sonra o bölgede çukurluk oluşur. Hastanın talebine göre çift taraflı ve simetrik çukurlar oluşturulabilir. Venüs gamzesi ameliyatı, lokal anestezi altında yapılır ve yaklaşık 15-20 dakika sürer. Hasta operasyon sonrası evine veya işine hemen geri dönebilir.

Kadınlar daha çekici

Daha çekici bir vücuda sahip olarak, kalçasını şekillendirmek isteyenlerin yeni gözdesi olan venüs gamzeleri, sağlık sorunu olmayan her kişiye uygulanabiliyor. Özellikle 18-30 yaş grubundaki kadınlar tarafından oldukça rağbet görüyor.

Kaynak: hthayat.com
 

Ekli dosyalar

  • 1019393_298x298.jpg
    1019393_298x298.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 57

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst