Estetik , Patchwork ve Renkli Dekorasyonlar.(Arsiv)

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Bu topic'de gözüme hoş gelen ceşit çeşit renkli dekorasyonlar paylaşacağım :elif:

kirmizi-hali-ornekleri.jpg


lacivert-koltuk-dekorasyon.jpg


renkli-dekorasyon.jpg


Renkli bir salon dekorasyonu için mutlaka renkli kanepeler almak zorunda değilsiniz. Beyaz eşyanızı ve duvarlarınızı renkli ve desenli bir halıyla hareketlendirebilirsiniz. Halının renklerini içeren yastık, sehpa, tablo benzeri yan ürünlerle de salonda renk uyumu tamamlanmış olur.

renkli-dekorasyon-ornekleri.jpg


Bu salona baktığımızda duvarlar, sehpa hatta kanepe bile açık renklerde fakat yine de salonda insanın içini ısıtan bir renklilik var. Bunu sağlayan az önce de söylediğimiz gibi halı, yastık ve duvar tablosunda kullanılan desen ve renkler. Salonda renk kullanırken hoşunuza giden bir ya da iki vurgu rengi seçin. Vurgu rengi demek, az miktarda aksesuarda kullanacağınız renkler demektir.
Yukarıdaki salonda dikkati çeken diğer bir nokta da raflarla oluşturulmuş kitaplık. Duvarla bütünleşen beyaz raflar duvarda adeta saklanırken, renkli kitaplar salona daha enerjik bir hava katıp dekoratif olarak da işlev kazanıyorlar.

renkli-kanepe-dekorasyon.jpg


renkli-salon.jpg


renkli-salon-ornekleri.jpg


salonda-renk-uyumu.jpg


Halı ve kitaplardan yararlanarak salona nasıl renk verebileceğinize başka bir örnek. Oldukça modern ve genç bir ruh halini yansıtan bu salonda insanın iyimser olmaması mümkün değil gibi görünüyor. Salonda kullanacağınız renkler ve ışık ruh halinizi etkileyebilir, bu durumu çok küçümsemeyin. Koyu ve karanlık bir dekorasyondan kaçının.

salon-dekroasyonu.jpg


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst