Estee Lauder Time Zone Night Anti-line Wrinkle

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kanıtlanmış yaşlanmayı durduran ve geriye saydıran bir krem olan Estee Lauder`ın Time Zone Night Anti-Line Wrinkle kremi kullanmaya başladıktan sonra farkı bir gecede bile farkediyorsunuz.

attachment.php


2009’da, Estée Lauder, kırışıklık karşıtı nemlendiriciyi, Time Zone ile yeniden keşfetmiş ve bu buluş ile, cilt bakımı biliminde yeni bir çığır açmıştı. Şimdi, yeni Estée Lauder TIME ZONE NIGHT ANTI-LINE/WRINKLE CRÈME’i sundu. Krem, güçlü formülü ile cildi nemlendirirken, çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak, parlak ve genç bir görünüm kazandırıyor.

Cilt her gece, yumuşaklığı ve genç görünümü için, onarılmaya, yenilenmeye ve kolajen yapılandırmaya ihtiyaç duyar. İlave olarak cilt, gece boyunca, gündüze kıyasla daha fazla nem kaybeder. Gece boyunca gelişen bu kritik süreç ile bağlantılı olarak, yeni TIME ZONE NIGHT ANTI-LINE/WRINKLE CRÈME, çizgi ve kırışıklık karşıtı hedefli teknolojileri ile cildin göründüğü yaşı daha genç bir görünüme kavuşturuyor.

Yeni Time Zone Night Anti-Line/Wrinkle Crème’in duygularınızı harekete geçirip dinlendiren, hafif ve modern bir imzası var. Üst notalarında, leylak, frezya ve pembe hatmi, orta notalarında beyaz orkide, mor iris ve zambak kullanılmış. Tahiti vanilyası, kremsi sandalağacı, beyaz cedar ile tamamlanmış, yumuşak miskler ile bitirilmiş. Uyku vakti için rahatlatıcı bir kokuya sahip.

Her cilt tipine uygun olan krem, cildi, rahatlamış ve ipeksi-yumuşaklıkta kılıyor ve her gece, onarım serumunuzdan sonra kullanılması tavsiye ediliyor.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • estee-lauder-time-zone-night-anti-line-wrinkle_21092010111744.jpg
    estee-lauder-time-zone-night-anti-line-wrinkle_21092010111744.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 68
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hem gece hem de gündüz kremi almam lazım, aslında benim bir nemlendirici almam lazım:D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst