Esra Erol'a şok eleştiri

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
esra-erol-reklam_640.jpg

İzdivaç porgramıyla yeni sezona merhaba diyen Esra Erol'a sosyal medayadan ağır eleştiri...

Ünlü sunucu ilk programında bebeğini ve anneliğini konu alan bir klible açınca sosyal medayada ağır eleştiriler aldı. 'Evlen Benimle' isimli programı tatile girmeden önce evlenen ve hamile kalan Esra Erol uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluştu! Seyircisine özlemini bir mektupla açıkalayan Erol bununla birlikte bebeğini doğurtuktan sonra çektiği fotoğraflarıda bir klip haline getirip yayınladı. Sosyal medyada reklam amaçlı bulunurak eleştirilen klible ilgili Esra Erol'un ne tepki vereceği ise merak konusu...

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
evlilik programında kendi fotolarının bebişinin ne işi var millete ben mutluyum mu demek istiyo bu kadını çok itici buluyorum

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Ne alaka demeyin bu bir izdivaç programı
Evlenirsin ve çocuk yaparsın
Programı yaparken evlendi herkese duyurdu e bide çocuk yaptı bunu duyurmasa olmazdı.:hihi:
Aslında kendiliğinden gelişen bir olaydı ama programın bir formatı oldu zamanla.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
BEBEĞİMİ GÖRMEK SEYİRCİMİN HAKKI
spacer.gif

14487567.jpg

Programında bebeğinin klibini paylaştığı için sosyal medyada eleştirilen Esra Erol içini döktü.

Ünlü sunucu, "Hayatımın her evresi TV'de geçiyor. Kim ne derse desin. Seyircilerim ailem gibi" dedi. Yeni sezondaki Esra Erol'la Evlen Benimle programında bebeğini ve anneliğini konu alan klibini yayınlayınca sosyal medyada 'reklam yapıyor' diye ağır eleştiriler alan Esra Erol'un morali bozuldu.

HEP ELEŞTİRİRLER

Ünlü sunucu tepkilere ilk kez cevap verdi. Ünlü sunucu, "Bu işi yapıyorsanız iyi de, kötü de yapsanız mutlaka eleştirirler. Bu kişilik nasıl diye bakmazlar, kendilerinde eleştiri hakkı görürler" dedi. Evlilik programı yaptığını söyleyen Erol şöyle konuştu: "Canlı yayında nikahı kıyılmış, burada evlenmiş, hayatının her evresini burada yaşamışım. Ben haber olmak, magazin gündemini kabartmak için hiçbir yola başvuran insan değilim. Bebeğimi görmek benim seyircimin hakkı. Bebeğim burada göstermesem eleştiriler, göstersem eleştirirler. Kim ne derse desin. İkinci bir çocuğum olursa videosunu, resmini burada paylaşırım."

Hayatını gizli saklısı olmadan yaşadığını anlatan Erol, "Geçmişle ilgili bir sorgum ve sualim olmadan netçe ve alnım açık bir şekilde burada yaşamaya devam edeceğim" diye konuştu.
(Bugün)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar