Esinizle nerde tanistiniz

nazoeren

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.611
Tepki
2.261
Puan
113
Konum
...
biz de dershane sıralarında tanıştık-hmm..hepimiz ona elegan diyorduk.hani şu kentin içi dolgulu süper şekeri.o kadar tatlıydı ki.benimmiş,nereden bilebilirdim-hmm-hmm
 

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.147
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
eşimle bir arkadaşımız tanıştırdı.... arkadaşımın nişanlısının arkadaşıymış.... sonra bir baktık kendimizi nikah dairesinde bulduk...:kayris::kayris:
 
G

guzelcem

Misafir
Bende bayan arkadaşımın ofisinde tanışdık :) ekip arabasıyla gelmişdi bayan arkadaşım asiye panik yapmışdı polis arkadaşlarım geliyor diye ::kptmya::kahve:bende kılım kıpırtamadı eşim içeri girer girmez benimle tokalaşdı ben hayret etmişdim ne kadar rahat birisi bu diye:sila:eek:ndan sonra peşimi bırakmadı kaçan kovalanır derler ya,ha bu arada kavga bile etmişdik gülüp geçiyorum aklıma geldikçe-kop:kahve::kptmya:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Eski işyerimde tanıştık. Aklımda bile yokken 1 sene içinde evlendik :sok
 

yoruldum71

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.213
Tepki
3.368
Puan
113
Konum
ev hanımı
bizim evde tanıştık görüçü üsülü beni görmeye gelmişlerdi
aramızda sevgi olmadı
8_9 ay nişanlı kaldık evlendik ve işte hayat devam ediyo
 
OP
Trend

Trend

Daimi Üye
Katılım
15 Kasım 2010
Mesajlar
1.217
Tepki
1.072
Puan
113
Konum
Almanya
Bende Mobilya Magazasinda tanismistim, Anemle oraya koltuk almaya gitmisdik. Daha önceden secmistim bile koltugu o gün almaya gitmistim. Bi de bakdim, benim koltugun üstünde esim oturuyor, hatta icimden söylendim, bu ne diye oturdu simdi benim koltuguma filan. Neyse gel Anne bi tur atalim, kalkar diyorum, ne bileyim o da türk diye beni anliyor megersem (hic de cakdirmiyor, sadece bakiyor.) Tam üc defa koltugun yanindan gectik, adam hala oturuyor. Anneme sinirli bi sekilde diyorum "AAA deli mi ne bu adam:kptmya: yapisti kaldi koltugun üzerinde:kptmya:. O da megersem beni cok begenmis türkce de konusunca annemle, bir daha gelicemizi bildigi icin kalkmamis, bizi beklemis:kptmya: Sonra bize demez mi "Türk müsünüz?" Allahim o an yer yarilsaydi da yerin dibine girseydim. O kadar utandim. Sonra yalvar yakar bekletti bizi durun annem de buralarda onunla da tanisin. Annem diyo "Oglum isimiz var, gitmemiz lazim." Yok, 5 dakika, simdi gelir, onkere belki annesini aradi cepten. Sonunda o da geldi, benim koltuklarda bi güzel oturduk sohbete daldik.. bi cay kahve eksik.. cok israr ettiler bizim evin numarasini istediler.. sonra bir gün bir kahve icmeye gittik..öyle iste..ve o anda sinir oldugum Adamla, yaklasik bir sene sonra nikah masasina oturduk:kptmya: CANIM ASKIM BENIM ONU COK SEVIYORUM!

Ve hep derim, iyiki kalkmadin o koltukdan:kptmya:

Bu arada koltugu ikimiz de alamadik.. :kptmya:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst