Eşinize ya da sevgilinize kızdığınız zaman telefonunuzu kapatır mısınız?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ay devamlı yüzüme kapatıyo eskide ypmay bile cesaret edemezdi şimdi biterse bitsin dio pnterim ya umrunda değilim artık esksi gibi değil hiç bişey dahada kötü

kardeşimden biliyorum askerde bunların huyu suyu değişiyo bi kapris sürekli sorun...ama gelince düzeliyo canım alttan almaya çalış gelince burnundan getirirsin

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben kapatıyorum. sinirim geçince konuşmaya tercih ediyorum. Oda anladığı için hemen aramaz zaten.
Sakin konuşmak varken sinirli olduğumuz zaman konuşmaya devam etmiyoruz...Edersek birbirimizi kırmaya devam edebiliriz çünkü bundan korktuğumuz için ben kapatırım oda hemen aramaz...

Bizim içinde doğrusu bu herkes başka başka...:):huhuu::huhuu:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben kapatıyorum. sinirim geçince konuşmaya tercih ediyorum. Oda anladığı için hemen aramaz zaten.
Sakin konuşmak varken sinirli olduğumuz zaman konuşmaya devam etmiyoruz...Edersek birbirimizi kırmaya devam edebiliriz çünkü bundan korktuğumuz için ben kapatırım oda hemen aramaz...

Bizim içinde doğrusu bu herkes başka başka...:):huhuu::huhuu:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
kesinlikle kapatmayız çok yanlış bence sadece tatlı dille sakinleşince konuşalım deriz ve kapatırız 5dk sonra aşkımmmmm arar zaten -kop-kop-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar