önceden olsa şavaşırım derdim belki inatlaşırdım-kizgin
bu saatten sonra yaparsada ALLAH belasını versin der çocuklarımıda alır çıkarım beni istemeyeni ben hiç istemem neyine şavaşacam ki
canım benim bu saatten sonra dedin ama sıkıntı yoktur umarım
yok canım ya şükür ALLAH'ıma ağız alışkanlığından öyle yazdım
rabbim kimseyi yolundan şaşırtmasın nezaman ne olacağı belli değil tabikide nezaman nerde ne olacağımız belli değil
sonsuz şükürler olsun ki mutlu giden evliliğim var:ask:
böyle bir şeyide ALLAH kimsenin başına vermesin
Ben de onu aldatırım dıye buralarda tufan yaratacak bı cevap veresım geldı :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu:
Ne yapacam ayol benı görmezden gelene göz ucuyla bıle bakmam.
Tak sepetı koluna herkes kendi yoluna der ona da kırmızı baslıklı kızın buyukannesının evının oldugu patika yolu tarıf ederım.Belli mi olur kurt belkı yıne actır
Ben de onu aldatırım dıye buralarda tufan yaratacak bı cevap veresım geldı :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu:
Ne yapacam ayol benı görmezden gelene göz ucuyla bıle bakmam.
Tak sepetı koluna herkes kendi yoluna der ona da kırmızı baslıklı kızın buyukannesının evının oldugu patika yolu tarıf ederım.Belli mi olur kurt belkı yıne actır
Maalesef bu soru karşısında eskisi kadar çocuğumu da alır çıkar giderim diyemiyorum..Ya da savaş veririm de diyemiyorum.
Zamanla insan ya eski gücünü kaybediyor,yada artık bu netice karşısında ne yaparım diye kendini sorgulamaya kalkıyor..
Çoğu zaman bende ne yaparım aceba dediğimde maalesef sorunun cevabını net bir şekilde veremiyorum.
Sanırım o şartlar neyi gösterirse o şekilde hareket ederim.
Kedi yorum farkı:ask:
Ölürüm nan ben sana:cilgindans:
insanın ham deyiverip yiyesi geliyor bu tatlı dilli mırnavı beee