Bnce çalışmayan için geçerlidirBence bu evliliği sorgulamak gereken bir durum heSevdiğin insanı neden evde istemezsin ki sonuçta sevdiğin kişiyi görmek istersin yokken özlersin. Bilmiyorum ya evde gördüğüme tahammül edemediğim bir adamla evli olmak istemem herhalde
Mümkünse uzaya gitsin benimkisiBence bu evliliği sorgulamak gereken bir durum heSevdiğin insanı neden evde istemezsin ki sonuçta sevdiğin kişiyi görmek istersin yokken özlersin. Bilmiyorum ya evde gördüğüme tahammül edemediğim bir adamla evli olmak istemem herhalde
Kesinlikle katılıyorumBnce çalışmayan için geçerlidir
Yoksa insan eve gelsin diye dört gözle bekliyor
Önceki cevaplara baktım da çalışanların eşleri de evde durmasın demiş çok karışıyorlarmış işlerine en iyisi eline vereceksiniz bir oyun konsolu sen maç et ne bileyim bul kendine göre bir oyun oyna bir köşede diyeceksinizBnce çalışmayan için geçerlidir
Yoksa insan eve gelsin diye dört gözle bekliyor
Uzayda birde uğraşcan beyaMümkünse uzaya gitsin benimkisi
Bazıları evet öyle ama bnce karışmamalıÖnceki cevaplara baktım da çalışanların eşleri de evde durmasın demiş çok karışıyorlarmış işlerine en iyisi eline vereceksiniz bir oyun konsolu sen maç et ne bileyim bul kendine göre bir oyun oyna bir köşede diyeceksiniz