Eşinin evde oturmasını istemeyen var mı arkadaşlar?

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
valla ne yalan söyliyim ev işinede mutfağada karışmaz tv karşısına geçer yemek hazır diyene kadar asla gelmez bi sigara içmek için gelir o kadar ay ben kocamı yerim :):sirin:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
Bence bu evliliği sorgulamak gereken bir durum he :düsün: Sevdiğin insanı neden evde istemezsin ki sonuçta sevdiğin kişiyi görmek istersin yokken özlersin. Bilmiyorum ya evde gördüğüme tahammül edemediğim bir adamla evli olmak istemem herhalde

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
102.596
Bence bu evliliği sorgulamak gereken bir durum he :düsün: Sevdiğin insanı neden evde istemezsin ki sonuçta sevdiğin kişiyi görmek istersin yokken özlersin. Bilmiyorum ya evde gördüğüme tahammül edemediğim bir adamla evli olmak istemem herhalde
Bnce çalışmayan için geçerlidir
Yoksa insan eve gelsin diye dört gözle bekliyor

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
143.195
Mümkünse uzaya gitsin benimkisi :hımm:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.924
Bnce çalışmayan için geçerlidir
Yoksa insan eve gelsin diye dört gözle bekliyor
Önceki cevaplara baktım da çalışanların eşleri de evde durmasın demiş çok karışıyorlarmış işlerine en iyisi eline vereceksiniz bir oyun konsolu sen maç et ne bileyim bul kendine göre bir oyun oyna bir köşede diyeceksiniz :cokkomik:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
102.596
Önceki cevaplara baktım da çalışanların eşleri de evde durmasın demiş çok karışıyorlarmış işlerine en iyisi eline vereceksiniz bir oyun konsolu sen maç et ne bileyim bul kendine göre bir oyun oyna bir köşede diyeceksiniz :cokkomik:
Bazıları evet öyle ama bnce karışmamalı
Ne öyle kadın bilmiyorda öğretiyor gibi
Eşe gidip iş öğretmiyorsa kadın o da erkekliğini bilip dinlesin karısını ne var haha

Kadınlar ister ki yardım etsin titiz olsun o da yeter
Ama abartısını hiç bir kadın sevmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar