Eşim Beni Aldatiyor Mu?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
OLpYXA.jpg


Aceba aldatılıyor muyum?

Eşim beni gerçekten aldatıyor mu?

Eşinizin sizi aldatabildiğine dair bazı belirtiler olduğunu herkes bilir. Bu durumda bazı aldatma belirtilerinin olması illa da eşiniz sizi aldatıyor demek değil. bizim burada amacımız sizi paranoyak yapmak değil ama siz bir şekilde bu şekilde his kapmış iseniz alt tarafta ki maddelere bakabilirsiniz.

Artık “ seni seviyorum “ demiyor.
Onun için güzel bir şeyler yapmanız, onun hoşuna giden şeyler yapmanız, onun arkanızda olup destek vermenizden artık rahatsız oluyor. Bunların nedeni sizi aldattığı için sizin böyle güzel şeyler yapmanız onu huzursuz ediyor, suçlu olduğunun farkında olduğundan kaynaklanıyor bu olay.


Sizin onu aldatma ihtimaliniz olmadığı halde sizi bu şekilde suçluyor olabilir.
Sizinle oldukça hoş vakit geçirmek varken bunun yerine arkadaşlarını seçiyor, onlarla buluşup eğleniyor. Sizi bu eğlenceden uzak tutuyor olabilir.
İlişkinizin geleceği konusunda düşünceler açıldığında fikirlerini belirtmiyor. İlişkinizin geleceğiyle ilgilenmiyor hiçbir şekilde yaptırımda bulunmuyor.



Eskisi gibi sıcakkanlı sevecen birisi olmayı bıraktı.
Sizinle seks yapmak konuşmak yerine film izlemeyi, kitap okumayı tercih ediyorsa.



Onunla ilgili bazı ciddi konularda konuşmaya başladığınız zamanlarda muhabbeti geçiştiriyor ve klişe cevaplar veriyor ve şakaya vuruyor olabilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst