Eş ile izlenecek filmler aranıyor :)

ketçap

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2010
Mesajlar
311
Tepki
355
Puan
63
Yaş
43
Konum
izmit
Kızlarr bu akşam eşimle film izlemek istiyoruz ınternet üzerinden ..

önerebılecegınız romantık , aksıyon , macera , komedı . vs filmler varsa sölermısınız ben arıyorum sabahtan beri ama hoşuma giden bir film henüz bulamadım :durbun:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Konunu sinema kısmına aldım ketçap :findikim:

Romantik istersen aşağıdaki konuya bakabilirisin
Sevgiliyle keyifle izlenecek filmler

Film önerilerim
Günün Film Önerisi

Diğerleri içinde şunları önerebilirim

braveheart_15869.jpg

13. yüzyılda İngilizler, İskoçlar üzerinde egemenlik kurmuştur. İngiliz soyluları, yeni evli İskoç kadınlarıyla ilk geceyi geçirme hakkına sahiptir. Çocukken ailesini İskoçya uğruna kaybeden William Wallace'ın karısı da İngiliz birlikleri tarafından öldürüldüğü zaman, onun intikam arayışı kısa zamanda ülkesinin özgürlüğü için amansız bir savaşa dönüşür.

askingucu.jpg

Aşkın Gücü / What Dreams May Come

Annie ve Chris (Robin Williams) mükemmel bir uyum sağlamış çifttir. Adeta birbirleri için yaratılan bu çiftin mutlulukları, trafik kazasında çocuklarını kaybetmeleriyle tamamen tersine döner. Annie bu durumun ağır yükünü taşıyamamaktadır, Chris ise O’nu ayakta tutmak için elinden geleni yapar. Ancak bir zaman sonra Chris de yaşama veda eder. Buna dayanamayan Annie ise intihar ederek yaşamını sonlandırır. Chris cennettedir, Annie ise cehennemde. Ama Chris’in büyük aşkı, cenneti bile gözden çıkarabilecek kadar derindir…

Robin Williams‘in en çok beğenilen filmlerinden olan ve yayınlandığı tarihten günümüze kadar, konusu ve barındırdığı fantastik-dram-romantizm temaları ile ön planda durmuş bir film.



The-Holiday-DVD-cover.jpg


Iris (Kate Winslet), İngiltere'de yaşayan bir gazetecidir ve iş arkadaşı Jasper (Rufus Sewell) için yıllardır karşılıksız bir aşk beslemektedir. Çalıştıkları işyerinin yılbaşı partisinde aniden Jasper'ın başka bir iş arkadaşıyla nişanlanacağı haberi Iris'i çok etkiler. Bu sırada, Amerika'da yaşayan ve film fragmanları hazırlayan Amanda (Cameron Diaz), erkek arkadaşının onu aldatması üzerine onu terkeder ve yaşadığı yoğun tempodan uzaklaşmak ister. İnternette tatil yerleri ararken, evleri herhangi biriyle bir süreliğine karşılıklı değiştiştirmeyi sağlayan bir site bulur. Amanda, İngiltere'deki Iris'in evi için onunla iletişime geçer ve karşılıklı olarak evleri yılbaşına kadar değiştirme kararı alırlar.
Iris, Amerika'ya gelir ve Amanda'nın lüks evini görünce çok doğru bir karar verdiğini anlar. Burada Amanda'nın arkadaşı Miles (Jack Black) ile tanışır ve gün geçtikçe yakınlaşıp daha fazla zaman geçirmeye başlarlar. Amanda ise İngiltere'de Iris'in kır evinde kendini rahatlatmaya çabalarken eve gelen (Iris'in erkek kardeşi) Graham (Jude Law) ile tanışır ve aşk yaşamaya başlarlar. Amanda ve Iris sıkıntılarını unutur, ama yeniden dönmek zorunda kaldıkları zaman geldiğinde farklı yerlerde karşılarına çıkan aşkları bırakamazlar. Önceden yalnız geçirmeyi planladıkları yılbaşını hep birlikte İngiltere'de geçirirler.



caniruh.jpg

Cinayet dedektifi John Hobbes (Denzel Washington) kalabalık kaldırımda katilin peşine düşer. Orada: küçük, orta yaşlı bir kadın. Hayır, bekle: katil kadının yanındaki ürkek adam. Şimdi de bir başkası. Hepsi veya hiçbiri olabilir. Çünkü Hobbes'in aradığı katil bir insandan diğer insana bir dokunuşta geçen kötü bir ruhtur. Hobbes Fallen'da görünüşte ölümsüz düşmanı sinsice takip eder. Bu yaşlı kötü adam, akıllı ve inatçı adamla tüm kozlarını oynamak için yüzyüze gelir.







 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Fallen bu filmi izlemeliyim en sevdiğim Aktörün filmi Denzel Washington bu adamın filimleri harika oluyor:eek::eek:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Bende severim Denzel amcayı :eek: filmde güzeldi :findikim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst