Erkeksen...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
erkeksen-ofkeni-yen.jpg


Kadına şiddete karşı 'Erkeksen Öfkeni Yen!'

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak için ‘Erkeksen Öfkeni Yen!’ sloganı ile çalışma yaptıklarını duyurdu.

Bu yıl Mart ayında kurulan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’ için bir dizi etkinlik hazırladı. Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, konuyla ilgili açıklamasında, çalışmanın ana başlığını 'Erkeksen Öfkeni Yen!' sloganı olduğunu ifade etti.

Derneğin hazırladığı kamu spotunun bugün gün boyunca televizyonlarda yayınlanacağını söyleyen Yılmaz, yapılacak diğer faaliyetleri de şöyle sıraladı: “Gazetelerde yayınlanacak tam sayfa ilanlar, İstanbul ‘un çeşitli yerlerinde asılacak billboardlar, toplu taşıma araçlarındaki tutacaklar gibi pek çok farklı alanda da konu ile ilgili görsel çalışmalar yer alacaktır. Televizyon programlarına katılımlar gerçekleşecek ve programlarda 'Erkeksen Öfkeni Yen!' sloganıyla hazırlanan kupalar kullanılarak konunun gündeme taşınması sağlanacaktır. Ayrıca sosyal medya alanında da #erkeksen hashtag'iyle Twitter’da gün ortasında bir çalışma gerçekleştirilecektir.KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği olarak ‘kadına yönelik şiddete karşı mücadele’ kapsamında gerçekleştireceğimiz kampanyanın, siz değerli basın mensuplarının haber desteğiyle geniş kitlelerle ulaşarak konu ile ilgili toplumsal farkındalığın daha da artacağına inanıyor, herkese karşı ter türlü şiddete karşı olduğumuzu ve kadına yönelik yapılan şiddeti kınadığımızı tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

"KADINA ŞİDDETE KARŞI FİLMKADEM'in kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak için ‘Erkeksen Öfkeni Yen!’ sloganı ile hazırladığı filmde bir billboard önünden geçen gencin 'Öfkeni yen!' yazısına bakması ve ardından elindeki sprey boya ile panodaki yazının önüne 'Erkeksen' yazısını ilave etmesini vurguluyor.

-----------------

"Erkeksen..." noktayı sizde doldurun

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst