Erkeklerin bir kadında dayanamadığı 5 özellik

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Erkeklerin bir kadında dayanamadığı 5 özellik

Hayalinizdeki erkeği etkilemek veya kendinize uygun bir eş bulma şansını arttırmak istiyorsanız işte erkeklerin bir kadında dayanamadığı 5 özellik…
fft20_mf2198072.Jpeg


Patroniçeler

Güçlü, kararlı ve gözü zaman zaman kendinden başka kimseyi görmeyen kadınlar erkeklerin gözünü korkutur. Özellikle patron olan kadınlar bu konuda biraz şanssızdır. Eğer işinizin patronuysanız hoşlandığınız kişi sadece bir iş ilişkisiyle yetinmeye karar verebilir.

fft20_mf2198074.Jpeg


Kararsızlar

Kararlılar kadar hiçbir konuda fikir sahibi olmayan kadınlar da pek tercih edilmemektedir. Karar vermek için sürekli birinin fikrine başvuranlar bir süre sonra karşısındakileri zorlamaktadır.

fft20_mf2198075.Jpeg

"Fazla" arkadaş

Eşlerin arkadaş gibi rahatça davranabilmesi elbette çok keyiflidir. Birlikte rahat hareket etmek güzeldir. Ancak evde futbol izleyen, elinde bira göbeğini kaşıyarak uzanan bir kadın bir süre sonra çekiciliğini kaybedebilir.

fft20_mf2198076.Jpeg

Prensesler

Hiçbir işin altından kalkamayan, hatta teşebbüs bile etmeyen, el bebek gül bebek “prensesler” ilk görüşte bakımlı ve çekici gelebilir. Ancak iş evliliğe veya bir ilişkiye geldiğinde bir süre sonra parmağını bile kıpırdatmayan bir kadın çekici olmayacaktır.

fft20_mf2198086.Jpeg

Takıntılılar

Kadınlar bir ilişkiye başladıklarında veya evlilik hazırlığı içerisinde olduğunda partnerlerini test etme eğilimindedir. Ancak ne olursa olsun sürekli aynı konuya takılıp kalmak bir süre sonra erkeği boğar. İlişkinin ilk dakikalarında daha başlayan evlilik sohbeti, çiftler daha birbirini tam olarak tanıyamadan ve hız kesmeden devam ettiğinde erkek o ilişkiden kaçacaktır.
Milliyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst