Erkeklerin Anlamadıkları Şeyler

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Erkeklerin Anlamadıkları Şeyler

attachment.php

Erkekler kadınların bazı davranışlarına anlam veremediklerini belirtiyor. İşte onların bir türlü anlayamadıkları davranışlarımız.

Saç tokalarını sık sık kaybetmemiz, bunların çoğu zaman olmadık yerlerden çıkması,

attachment.php

Böceklerden çok korkmamız ancak rutin olarak yaptırdığımız ağdayla epilasyonun böceklerden çok daha korkunç ve acıtıcı görünmesi,

attachment.php

Bazı şeyleri fazla duygusallaştırmamız, 'o bunu dedi, bu şunu dedi' gibi yıllarca devam edebilecek tartışmalar başlatmamız. Yani bir mevzuyu drama şeklide dönüştürmemizi,

attachment.php

Her adet döneminde gerilip, öfkelenmemizi ve acısını erkeklerden çıkartmamızı,

attachment.php

Evlenmenin neden bizim için çok önemli olduğu, sadece aşkın yeterli olup olmadığı?,

Ekli dosyalar

• toka.jpg
    toka.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 93
  • epilasyon.jpg
    epilasyon.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 92
  • romantizm.jpg
    romantizm.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 92
  • hormon.jpg
    hormon.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 89
  • yuzuk.jpg
    yuzuk.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 90
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
attachment.php

Ayakkabı tutkumuz nereden geliyor? Tüm ayakkabılara sahip oluncaya kadar ayakkabı almaya devam edecek miyiz?,

attachment.php

İlk aylarda sevgilisini çok beğenen ve ona karşı anlayışlı olan kadının ilk üç aydan veya erkek ona bağlandıktan sonra erkeği değiştirmeye çalışmasını ve bu yüzden sık sık tartışmasını.

attachment.php

Söylediğimiz ile söylemek istediklerimizin farklı olması. Mesela futbol izleyebilirsin dediğinde 'seninle vakit geçirmek istriyorum' demenizi beklemeniz gibi,

attachment.php

İlk kez hem cinsimizle karşılaştığımızda birbirimizden neden hoşlanmadığımızı ve birlikte bir şeyler yapmak için önce birbirimize kendimizi ispat etmek zorunda olduğumuzu,

attachment.php

Neden gerçekten çok yakışıklı bir erkekle çıkmak isteriz? Çok yakışıklı birini bulduğumuzda da neden onunla çıkmayız veya uzun süre birlikte olamayız?,

Ekli dosyalar

• ayakkabi.jpg
    ayakkabi.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 89
  • kavga.jpg
    kavga.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 93
  • oyun.jpg
    oyun.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 89
  • bulusma.jpg
    bulusma.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 90
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
attachment.php

Erkeklerden beklentilerimizi neden doğrudan söyleyemediğimizi, bunun yerine dolambaçlı şekilde anlatmaya çalıştığımızı veya anlamasını beklediğimizi anlayamıyorlar.

iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• konusma.jpg
    konusma.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 95

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Erkeklerden beklentilerimizi neden doğrudan söyleyemediğimizi, bunun yerine dolambaçlı şekilde anlatmaya çalıştığımızı veya anlamasını beklediğimizi anlayamıyorlar.
buna katılıyorum keşke dolandırmadan söylense:zonk:

H

Hera

Misafir
Çok şükür şanslıyım bu konuların hepsin dede hayat arkadaşım anlayış gösterir ya gözlerimizle yada konuşarak anlaşırız umarım bu benim gibi her kadına nasip olur :lilav:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ben direk söylerim lafı hiç dolandırmam çok açık sözlüyüm bu tür lafı dolandıran insanları ben de anlamıyorum zaten.

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321

Böceklerden çok korkmamız ancak rutin olarak yaptırdığımız ağdayla epilasyonun böceklerden çok daha korkunç ve acıtıcı görünmesi,

Aslinda dogru ama ben örümceklerden korkuyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar