Erkeklerde Degiştiremeyeceğiniz Özellikler..

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Biz kadınların değişmez huyudur! Sevdiğimiz erkeği değiştirmeye çalışmakla yorarız kendimizi. Onda hoşlanmadığımız davranışları değiştirmeye çalışırız sürekli.

Oysa bazı şeylerde onu değişime zorlayabilirseniz de öyle davranışlar vardır ki sert bir kayaya çarpmış gibi olursunuz; asla değişim gözlemleyemezsiniz. Sizin birey olma özgürlüğünüze dokunmayan, boşu boşuna değiştirmeye çalıştığınız erkeklere özgü davranışları bir araya getirdik.

Futbol aşkı

erkek-televizyon-futbol-maci-glr.jpg


Erkeklerin genelinin futbol düşkünü olduğu bir gerçek. Bu gerçeği unutup eşinize televizyonda maç izlettirmeme ya da maça göndermemeya kalkışmanız gerçekten çok tehlikeli. İlişkinin sonunu kendi ellerinizle getirmiş olursunuz. Hem bu futbol sevgisi sizin kişiliğinize dokunan bir şey değil ki. Rahat bırakın adamı, sevdiği şeyin peşinden gitsin. Sizi çok rahatsız ediyorsa sürekli maç izlemeleri, kendinize ikinci bir televizyon alarak çözüm üretmeye çalışın. Ayrıca hayatınızda hiç statta maç izlemediyseniz, onun maç izleme sevgisini anlayamazsınız. Hayatınızda bir kere olsun, eşinizle birlike maça gidin ve canlı canlı şahit olun heyecana. Bakarsınız, bundan böyle televizyondaki maçları da beraber izlersiniz...

Anne düşkünlüğü
ana-kuzusu.jpg


En maço görünümlü erkek bile tam bir ana kuzusudur aslında. Eşinizin anne alışkanlığını değiştirmeye kalkmanız, hemcinsinizle esaslı bir savaşa girmeniz demektir. Bu savaşı kazanma olasılığınızın oldukça düşük olduğunu da hemen belirtelim. Onu annesinden vazgeçirmeye kalkmak yerine enerjinizi, erkeğinizi size daha bağlı hale getirmeye harcayın.

Araba sevdası

araba-otomobil-yikama-erkek-glr.jpg


Erkeklerin büyük bir kısmı için araba sahibi olmak, sanki erkeklik ispatı gibidir. Araba, adeta onun gücünü simgeler. Siz kalkıp, en kıymetlisine laf söylerseniz hata edersiniz. "Artık bu arabayı değiştirme zamanı geldi" gibi bir yaklaşımdansa, "Arabamız harika, hatta en güzeli bizimki" gibi abartılı ifadelerle onu, tıpkı küçük bir çocuğu sevindirmeye çalışır gibi sevindirin. Ne de olsa eşiniz ya da sevgiliniz, bir yerde küçük oğlunuz da aynı zamanda...

Erkek arkadaşlara bağlılığı


ba%C5%9Fak2.jpg

Genelde kadınlar, sosyal yönleri daha güçlü olduğu için tek başlarına hareket edebilir ya da yeni hemcinsleriyle kaynaşabilir. Ama erkekler 'kanka'larıyla küçük sürüler halinde yaşamayı tercih ederler. Kariyerlerinde önemli noktada olsalar, evlenip çoluk çocuğa karışsalar da birbirlerini gördüklerinde enseye tokat atmaktan, eşek şakaları yapmaktan, güreş etmekten kendilerini alamazlar. Dolayısıyla eşinizi bu kanka sürüsünden ayırmaya çalışmak büyük bir hata olacaktır. İyisi mi hiç dokunmayın, sürüyü uzaktan izleyin; hatta izlerken eğlenmeye bakın.

Alışverişe karşı mesafesi

erkeklerin-nefret-ettigi-kadinlar-erkek-kadin-1218800.jpg


Siz seviyorsunuz diye, birlikte olduğunuz kişinin de alışveriş delisi olması gerekmiyor. Onu, birlikte alışveriş yapmaya ikna ederken yorulmaktansa kendi başınıza ya da kız arkadaşlarınızla alışveriş keyfi yapmayı tercih edin. Sevmiyorsa sevmiyordur, değiştirmeye çalışmayın!

İncelikten uzak kalması


186353987-thinkstock-mutlu-iliski-cift-ask-sevgili-flort-glr.jpg

Özel günlerde size hediye vermesi, her aklına estiğinde eve çiçekle gelmesi ya da iş yerine bir buket gül göndermesi, romantik mesajlar atması gibi incelikler erkeklerin küçük bir azınlığına ait sadece. Bu azınlıktan bir sevgili edinenleri kutluyoruz. Gelelim, incelik yoksunlarına... Sizde de böyle bir sevgili varsa, onu değiştirmek için nefesinizi tüketmeyin. Zorla nezaket öğretilmez! Sadece sevgisinden emin olup olmadığınızı anlamaya çalışın. Sizi sevdiğini hissediyorsanız, bunu maddi olarak sergilemesi için onu zorlamak yerine size gösterdiği şekliyle onu kabul etmeye çalışın.

Pudra..
 
Katılım
29 Aralık 2014
Mesajlar
92
Tepki
68
Puan
18
Yaş
29
Konum
KahramanMaraş
Aslında mantıklı çok. Erkekler beyinlerinin sağ lobunu ,kadınlar da sol lobunu kullandıkları için,karakterlerin de de,duygularında da farklılıklar çok fazla olabiliyor. Erkekler daha matematiksel,her şeyde daha kısa yol izleyen. Kadın ise her konuda ayrıntıya çok takılan,gezmeeyi,alısveriş yapmayı vss.. seven bir varlıktır. RABBİM Böyle yaratmış. Her şeyin sebebi olduğu gibi. Muhakakk ki bu bile sebeplerle kuşatılmıştr.. :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst