Erkekler Yaşlansada Bebektir!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Hep 'ilginç bir insan' olarak kalın

Onunla tanıştığınız zaman heyecan ve merakla keşfetmeye çalışıyordunuz. Gördüklerinizi seviyor ve daha fazlasını bilmek istiyordunuz, değil mi? Yıllar geçtikçe bu ilgi azalabilir. Bu yüzden yenilenmeniz gerekiyor.

Sizi keşfetmesini gerektirecek yeni alışkanlıklar edinin. Örneğin onun da seveceği bir hobi programına katılın, örneğin aşçılık! Okuduğunuz bir kitaptan bahsedin. Bir karakteri ona benzetin ve nedenlerini anlatın. Yeni iç çamaşırları alın ve sütyeninizin kopçasını kapatmasını rica edin.

Beraber gülebilmek çok önemlidir.

attachment.php


Randevulaşın!

Özellikle geceleri dışarıya çıkın. Tıpkı eskiden yaptığınız gibi... Ne giyeceğinizi günler öncesinden düşünmeye başladığınız zamanları hatırlayın. Yine randevunuz için alışveriş yapın. Seksi bir makyajla güzelliğinizi tamamlayın. Bu onu şaşırtacak ve aklını başından alacak. Programınızı kısa kesip hemen eve gitmek isteyebilir!

attachment.php



Erkekler yaşlansalar da bebektir!

Aşk ve tutku şefkatle birleştiğinde doyumsuz bir ilişki yaratır. Ona şefkat gösterin. Sorunlarını dinleyin. Uzun uzun tavsiye vermektense onu sevgiyle kucaklayın. Yanında olduğunuzu anlatın ve hissettirin. Ve bir bebeği şımartır gibi şımartın!
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 69
  • 2.jpg
    2.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 71

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst