Erkek Bebek İçin Diş Buğdayı Şablonları

gülbin

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
1.692
Tepki
2.180
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Bu görselleri masa üstüne kopyalayıp daha sonra Power Point dosyasına alıp orada istediğiniz boyuta getirebilirsiniz. Daha sonra ya ofisinizde yada ozalitçide power point dosyası haline getirdiğiniz bu görsellerin çıktısını alabilirsiniz.







Boş olan bu görselleri kullanarak doğum günü afişini kişiselleştirebilir ve çocuğunuzun ismini de ekleyebilirsiniz. Bunu yaparken kullanabileceğiniz program yine yukarıda bahsetmiş olduğum gibi power pointtir.





Bu görselde özellikle boş beyaz bir alan bırakılmış, böylece bunu gelen misafirlere vereceğiniz hediye veya hatıralıklara ekleyebilir ve üzerlerine istediğiniz notu yazabilirsiniz.



Bu görseli peçete süsü olarak kullanabilirsiniz.



Bu görseli plastik şişelerin etrafına sarıp yapıştırabilirsiniz. İçini boş bırakılmış olan dişin beyaz kısma ister çocuğunuzun resmini yapıştırabilir, isterseniz ismini yazabilirsiniz.



Bu görselin içine özel bir mesaj yazdıktan sonra, tahta bir çubuğa yapıştırabilir ve resim çekilirken aksesuar olarak kullanabilirsiniz.Burada bir örneği var.





Bu beyaz puantiyeli mavi dijital kağıdı ise, kendi oluşturacağınız süslemelerinizde zemin rengi olarak kullanabilirsiniz.
ZEYNEP HARİKALAR DİYARINDA-ALINTI
 
OP
gülbin

gülbin

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
1.692
Tepki
2.180
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
bunların hepsini kullancam hepsini hepsini ..:sevindirikasli: neler neler süsliycem bak:confetti::confetti:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst