Erkeğini Kendine Bağlama Yolları

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Erkeğini Kendine Bağlama Yolları
3ib1.jpg

images.gif

Elbette kendinize bağlamak için öncelikle doğal olmaktan kaçınmayınız.

Yapmacık hal ve hareketler yapmanız neyseniz o olunuz.

Br erkeği kendine bağlamanın püf noktaları :

Erkeğin suyuna gitmenin yolları:

* Onu yeterince kıskanın.

* Arkadaşlarına, dostlarına iyi davranın.

* Ailesine önem gösterin, saygı duyun.

* Gezi ve gezeceğiniz yerleri onun seçmesine izin verin.

* Evdeki işlerinbazılarını ona yaptırın.

* Evde özel yemekler ve şarkılar çalınız.

* Bilmediğiniz şeyleri sorun ve öneri alın.

* Tartışma zamanlarında bazen siz bazen ise o sussun.

Evet basit ve kolayca bir erkeği kendinize bağlayabilirsiniz.

Bağlamaktan ziyade ilişkinizin sağlığı açısından yukarıda sayılanları yerine getirebilirsiniz.

E

ekim

Misafir
içimden gelmediği sürece yapmam.herşey karşılıklı.karşılığını görürsem yaparım.

(evet karşılığını görüyorum.)

paylaşım için tşkler fındığım

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
emeğine sağlık bizdede yapılıyor ama karşlıklı olunca oluyor yoksa olmuyor....:icelim:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kaderinde varsa d....k..... neye yarar üzülmek felsefesi güdenlerdenim

Allah bilir ne yapacağını Allahıma güvenim sonsuz ben benim üstüme düşeni yapayımda gerisi Allah a kalmış

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Bence herşey karakterle alakalı. ,ister bayan ister erkek olsun ... aklı başkasındaysa ,doyumsuzsa,çeşit arıyorsa ,isterseniz kul köle olun anlamaz .sonra kendinizi yer bitirirsiniz madem böyleydi de ben niye paraladım bu kadar kendimi diye.Ama herkesi de aynı kefeye koymamak gerekir tabi.diyorumya karakterle alakalı herşey.Bağlanan ip ,bağlandığı gibi çözülürde.. oyüzden karakterli insanlarla birlikte olup evlenmek lazım

G

guzelcem

Misafir
Dilli ve cilveli olun bayılır o zaman kocalar:zonk:ne yaparsan yap kişinin yetişmeyle ve ailesinden aldığı aile terbiyesiyle alakalı canlar,erkek evladı babasından ne görürse aynısını eşine yapar buna emin olun ben çok karşılaşdım -duydum ALLAH hayırlı kader arkadaşı versin çok zor:(:dertli::acep:

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Ben bunları yapsamda arkadaşlar çok korkuyorum aldatılmaktan.Bu korku yüzünden kendimi yiyip bitiriyorum.aklınıza sakın bu çirkin mi falan diye gelmesin eşimde çok yakışıklı bende güzelim ama erkeklere çok güvensizim eşimide çok seviyorum ama korkuyorum yinede.acaba hatamı yapıyorum diyorum hiç birşeyini eksik etmiyorum herşey dörtdörtlük ama bazen birşey oluyor suratımı asıyorum çünkü çok kırışgan ve hassasım .O konu halledilene kadarda suratıma hemen yansıyor ister istemez saklayamıyorum.Bu huyum yüzündende aldatır beni diye çok korkuyorum ne yapmalıyım arkadaşlar:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar