Epilixir Numune Dağıtım Grubu(10 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Merhaba arkadaşlar;

Hepimizin bu mucizeyi merak ediyoruz değil mi? Her bilende yazdı bu konuda,bilmeyende!!

Biz de Hanımefendi.com olarak hiç bir fedakarlıktan çekinmeden Epilixir'ın sahibi Deniz Hanım ile irtibata geçerek bu konuda bizlere yardımcı olmaları husunda ricada bulunduk. Bu isteğimizi red etmeden bizlerinde deneyimlerini paylaşmları açısından numune verebileceklerini beyan ettiler..

Bizler de sitemizde bu numuneleri denemek ve bu deneyimlerini hem olumlu hem de olumsuz paylaşabilecek 10 kişi seçeceğiz. Tabii ki bu konuda en önemli nokta numuneleri eline geçen arkadaşlarımın kullanım öncesi ve kullanım sonrası deneyimlerini kesinlikle paylaşmalarıdır.

Eğer ki ben numune istiyorum ve muhakkak deneyimlerini paylaşacağım diyorsanız buraya talepte bulunmanız ve 10 kişilik şanslı üye arasında olabilirsiniz..

Öncelikle Epilixir nedir,kısa birşekilde hatırlayalım ne dersiniz?

HOLLYHERBS-EPILIXIR

Epilixir kıl kökünü zayıflatmaya,kıl üretme yeteneğini kaybettirmeye yönelik formüle edilmiş bir üründür.Başlı başına bir epilasyon yöntemi olmayıp zaten uygulanagelen epilasyon metodları ardından kullanımı ile etkisini göstermekte ve bu yönüyle Hair Growth Inhibitor grubunda yer almakta,epilasyonu tamamlayıcı bir ürün olarak tanımlanmaktadır.Epilixir kıl kapsülündeki yağ hücrelerine etkiyerek üretilen kılın zamanla zayıflamasına ve son noktada kıl üretiminin durmasına yardımcı olur.

Kıllar ilk Epilixir seansından itibaren rengini kaybedip zayıflamaya başlamaktadır.İlerleyen uygulamalarla kıllarda çok belirgin bir azalma ve incelme olmaktadır.Devam eden her bir seans azalmanın ve incelmenin devamına yardımcı olur.Normalde ayda bir epilasyon ihtiyacı duyan bir kişi dört-beş aya varan zaman aralıklarıyla epilasyon ihtiyacı duymaktadır.Bu noktada kıllar gözle görülmeyecek kadar kısalmış,incelmiş ve renksiz hale gelmiş durumdadır.Ardından gelen kullanımla kıl üretiminin tamamen sonlanması beklenmektedir.

EPILIXIR Özellikleri ve Avantajları

-Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.
-Çözücü olarak kullanılan sıvılar,raf ömrü kazandırmak için eklenen stabilizatörler yine doğal kökenli olup hiçbir şekilde kimyasal içermemekte,elde edildiği saflığıyla kullanıma sunulmaktadır.
-Tam anlamıyla doğal bir ürün oluşundan dolayı yan etkisi yoktur,allerjik reaksiyona sebep olmaz.
-Epilixir yağ içermez.Su bazlı bir üründür ve sürüldüğü anda kurur.Saatlerce kendinizi yağlı,yapış yapış hissetmez,rahatlıkla giyinip işe gidebilir,günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.
-Epilixir kokusuzdur.Kullanılan bitkilerden gelen ham ot kokusu sürüldüğünde kaybolur ve kokudan kaynaklı rahatsızlık hissedilmez.
-Epilixir üretildiği bitkilerin doğal rengine sahiptir.Ciltte renk değişikliğine sebep olmaz.
-Epilixir batık kıl oluşumuna sebep olmaz hatta içeriğindeki bitkiler sayesinde cildi sağlıklı bir şekilde soyarak varolan batık kıl sorununun çözümüne yardımcı olur.
-Epilixir’in kıllar üzerine etkisi yaş,cinsiyet,uygulama bölgesi gibi etkenlerden bağımsızdır.
Kıllanmanın temelinde hormonal bozukluk oluşu seans sayısını arttırabilir ancak beklenen sonucun alınmasına engel değildir.Profilinde hormonal bozukluk olan kullanıcıların doktor kontrolünde hormon tedavilerini almaları kıllardan kurtulmaktan önce sağlıkları açısından şiddetle önerilir.
-Epilixir kıllardan kurtulmanın en ekonomik yoludur.Sadece bir damlası avuç ayası büyüklüğündeki bir alan için yeterlidir.100 ml Epilixir ortalama boy ve kiloda bir bayana klasik yarım bacak,bikini,koltukaltı seansları için en az 8-10 seans yeterlidir.
-Epilixir kullanımı kolay bir üründür.Evinizin mahremi ve konforunda kendi kendine uygulama kolaylığı sağlar.
-Epilixir kıllardan kurtulmanın en acısız yoludur.Epilasyon sırasında doğal olarak duyulan acı dışında acı hissine sebep olmaz aksine her seansta kıl kökü daha da zayıflayıp küçüldüğünden acı hissi de ortadan kalkmaktadır.

EPILIXIR Nasıl Kullanılır ?

Epilixir ile sonuç almakta anahtar nokta kıl köküne ulaşmasıdır.Epilasyon sırasında kırılma olması halinde Epilixir kıl köküne ulaşamayacağından doğal olarak etki edemez.Bu sebeple epilasyon aşamasında çok titiz davranılmalı,mümkün olduğu kadar iyi temizlenilmelidir.Unutulmamalıdır ki ne kadar kıl kökünden temizlenirse o kadar başarılı sonuç alınacaktır.
EPILIXIR’ i HER KULLANIMDA KUVVETLE ÇALKALAYINIZ !!!
Bu işlem her kullanımda solusyona ait bazların tamamından yararlanmanız açısından çok önemlidir.

- Epilixir uygulamasında en ideal kabul edilen epilasyon yöntemi epilatörle temizlenilmesidir.Ardından cilde su dahil hiçbir şey değmeden açılmış durumda olan kıl köklerine hemen Epilixir uygulanabilir ki bu maksimum etkiye ulaşmakta çok önemlidir.
- Epilatör kullanımının mümkün olmadığı durumlarda ilk tercih klasik şeker ağda olmalıdır.Şeker ağda kullanıldıysa hemen ardından dayanılabilir sıcaklıkta bol suyla bölgenin yıkanması gerekir.Bu şekilde kıl köklerini bloke edebilecek ağda kalıntıları uzaklaştırılmış olur ve ardından Epilixir kullanılır.
- Sir ağda,epilasyon sonrasında yağ sürülmesi gerektirdiği ve ciltte doku kaybına sebep olabildiği için önerilmemektedir.Uygulamada sir ağda sonrası kullananlar beklenen sonuçlara ulaştığını bildirmişse de başka alternatif olmadığı durumlar dışında önerilmemektedir.

Epilixir uygun yöntemle temizlenen bölgeye kıl çıkış yönünün tersine sürülür ve kuruması beklenir.Masaj ve/veya ısı yüzey uygulaması etkisini güçlendirecektir.Epilasyonu takip eden ilk 24 saat içerisinde toplam üç uygulama ile seans tamamlanmış olur.İkinci-üçüncü gün uygulamaları etkisinin artması ve daha kısa sürede ortaya çıkması açısından anlamlı bulunmamakla birlikte kişisel tercihe bırakılmıştır,tercih edilmesi halinde takip eden günlerdeki uygulamaların sağlık açısından sakıncası yoktur.
Epilixir kullanıldığından itibaren bir hafta süre için nemlendirici krem,losyon,koltukaltı deo,roll-on kullanılmaması önerilir.Tüm bunlar lanolin,vazelin,yağlar vb. gibi kıl kökünü güçlendirmesi muhtemel içeriğinden dolayı bir süre için uzak durulmasında fayda görülen ürünlerdir.Ciltte hem Epilixir’in özelliğinden hem de nemlendirici kullanılmamasından kaynaklı kuruluk hissedilebilir,pullanma görülebilir;bu normaldir.Ölü derinin uzaklaştırılması için peeling hatta daha da iyisi ve sağlıklısı kese önerilir.
Seans aralıkları normalde takip ettiğiniz sürelerde olmalıdır.Genel bir öneri olarak en geç üç haftada bir uygulama idealdir.Bu konuda dikkat edilmesi gereken nokta kıllar azalmaya incelmeye başladığında seans aralıklarının uzatılmamasıdır.Bu en çok yapılan yanlıştır ve sonucu geciktirir.En azından ilk on seans boyunca belli seans aralıklarının takip edilmesi istenen sonuç için şarttır.Sonrasında ise seans aralıklarını dilediğinizce uzatabilirsiniz.Bu sürece ulaştığınızda göremediğiniz için temizleyemediğiniz kılların varlığı sorun değil keyif olacaktır…

EPILIXIR Kesin Çözüm müdür ?

Vücutta dudaklar,el ayası,ayak tabanı,kulak kepçesinin arka yüzü,göbek deliği ve doku kaybı sonrası oluşmus scar tissue denen kabuk atmış deri dışındaki tüm cilt dokusu kıl üretme yeteneğindedir.Kılları kökten bitirmeye yönelik teşebbüsler yeni kıl oluşumunu tetiklemektedir çünki kıl vücudun toksin atmada kullandığı yollardan biridir ve vücut bu savunma mekanizmasını kaybetmemeye çalışır.Buna karşın Epilixir kıl köklerine kuvvetli etkili doğal bir ürün olduğu için nihayetinde kıllardan tamamen kurtulmak olasıdır.Kişiden kişiye değişmekle birlikte beş-altı seans sonrası kıllar seffaf,çok ince neredeyse gözle görülemez dereceye vardıkları için estetik sorun olmaktan çıkacaktır.



EPILIXIR Kullanımı Sonrası Yeniden Kıllanma Olur mu ?

Epilixir kullanımı ile elde edilen sonuç kalıcıdır.Kıl kökleri sağlığını tamamen yitirdiğinde yeniden kıl üretemez dolayısıyla yeniden kıllanma olası değildir.Ölmüş olan bir kıl folikülü bir daha asla kıl üretemez.Buna kellik en iyi örnektir;ancak başka bölgelerden taşınan canlı foliküller ile saç ekimi dışında yeni saç çıkması imkansızdır.


Evet bu müthiş mucizeyi denemek için ilk önce forumda aktif, kalıcı olmanız, 100 mesaj ve üzeri paylaşımda bulunmanız gerekecek. Bu konu üzerinden isteyen kişiler mesaj bırakıp, paylaşım yapabilirler. Daha sonra seçilecek kişilere ben özel mesaj yoluyla bilgilerini almak için ulaşacağım.

Gelecek kargo bedeli 4 ile 4,50 TL arasıdır. Bunuda siz elden ödeyeceksiniz. Kargo istediğiniz adrese gönderilecektir.
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kızlar ayrıca belirtmek istiyorum. Üye seçimi yaparken max. 100 mesaj olması şart ve sitedeki aktifliğine göre seçim yapılacak. Epilixir numuneleri elinize geçip, kullanmaya başladıktan sonra lütfen hangi bölgede kullandığınızı, seans seans fotoğraflarla buraya belirtmeyi unutmayalım. Gerçekten tarafsız yorumlayın. Çünkü bu ürünü kullanmak isteyen çok kişi var. Herkes, başta ben olmak üzere bu ürünü merak ediyoruz:) Bu yüzden sağlıklı bilgiler verirsek, kişileri de doğru yönlendirmiş oluruz.:hhhhhh:
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Şimdi arkadaşlar konuya hakim olduğum için yazmak istiyorum..
1.Numune isteyenler muhakkak deneyimlerini resimli bir şekilde paylaşmak zorundadır.
2.Numune almak için 100 mesaj ve üzeri forumda katılım yapmış olmak ve kalıcı olmak zorundasınız.
3.Eğer katılım 10'nun üzerinde olursa bizler tarafından isimler belirlenecektir..
Bu konuda özellikle istediğim kesinlikle buna ihtiyacı olan ve bizlerle seve seve bu konuda paylaşım yapacak arkadaşlarımın talep etmesidir.
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Kızlar ayrıca belirtmek istiyorum. Epilixir numuneleri elinize geçip, kullanmaya başladıktan sonra lütfen hangi bölgede kullandığınızı, seans seans fotoğraflarla buraya belirtmeyi unutmayalım. Gerçekten tarafsız yorumlayın. Çünkü bu ürünü kullanmak isteyen çok kişi var. Herkes, başta ben olmak üzere bu ürünü merak ediyoruz:) Bu yüzden sağlıklı bilgiler verirsek, kişileri de doğru yönlendirmiş oluruz.:hhhhhh:

Bu konuda inanılmaz numune isteyenlerin başında yer alıyorum özellikle bıyık bölgesi için:uzgun: ama epilasyona başladığım için bana gerek kalmadı..
Umarım hakettiği kişileri bulur numuneler
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Şimdi arkadaşlar konuya hakim olduğum için yazmak istiyorum..
1.Numune isteyenler muhakkak deneyimlerini resimli bir şekilde paylaşmak zorundadır.
2.Numune almak için 100 mesaj ve üzeri forumda katılım yapmış olmak ve kalıcı olmak zorundasınız.
3.Eğer katılım 10'nun üzerinde olursa bizler tarafından isimler belirlenecektir..
Bu konuda özellikle istediğim kesinlikle buna ihtiyacı olan ve bizlerle seve seve bu konuda paylaşım yapacak arkadaşlarımın talep etmesidir.

Teşekkürler canım bilgi verdiğin için.

Evet arkadaşlar ,

Mesela epilixiri hangi bölgeye uyguladığınız ve öncesinde nasıldı, sonrasında nasıldı? Bunları paylaşmanız gerekecek.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
ben ben ben ben ben bende istiyorummmmmmmmm :bitter:
benide alın aranıza :D:D ehueheh benden iyisinimi bulacagnız deneme icin
hadi bakalım :D
 

su.ay

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.293
Tepki
1.545
Puan
113
Yaş
47
Konum
kayseri
Kızlar ayrıca belirtmek istiyorum. Üye seçimi yaparken max. 100 mesaj olması şart ve sitedeki aktifliğine göre seçim yapılacak. Epilixir numuneleri elinize geçip, kullanmaya başladıktan sonra lütfen hangi bölgede kullandığınızı, seans seans fotoğraflarla buraya belirtmeyi unutmayalım. Gerçekten tarafsız yorumlayın. Çünkü bu ürünü kullanmak isteyen çok kişi var. Herkes, başta ben olmak üzere bu ürünü merak ediyoruz:) Bu yüzden sağlıklı bilgiler verirsek, kişileri de doğru yönlendirmiş oluruz.:hhhhhh:

Canımcım,
Evet mesaj ve sitemizde aktif, kalıcı olmak şart. Çünkü haksız katılım olmasın diyoruz.:eek:

ben zaten eski üyelerdenim. foruma girmeden duramazdm yani. 1 aya yakındır pc im bozuk yüzden foruma griemiyorum ama gelsin pc yine forum canavarı olacağım inşallah.
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ben zaten eski üyelerdenim. foruma girmeden duramazdm yani. 1 aya yakındır pc im bozuk yüzden foruma griemiyorum ama gelsin pc yine forum canavarı olacağım inşallah.

Pardon canımcım bilmiyordum.:teselli:

Umarım PC düzelir senin ve yeniden aramızda olursun canım:eek:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kızlar tüylerinizden memnun musunuz yoksa?:dusun::dusun::):)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst