Arkadaslar merhaba ben 37 hafta 5 gunluk hamıleyım ve persembe gunu zorunlu sebeblerden dolayı sezeryan olacagım dr umla anestezı seklını konustuk o bana epıdural anestezıyı ısrarla tavsıye edıyor genel anestezıden sonra yanı uyanınca agrını cok hıssedersın ama epıduralde bacakların ve amelıyat bolgen 3 4 saat kadar uyusuk kalacagı ıcın agrılı donemı kolay atlatırsın dıyo bende baslarda epıdural ıstıyodum yanı hamılelıgımın basından berı hangı dogum seklı olursa olsun epıdural dıyodum sımdıde sebebsız korkmaya basladım yanı epıdural yapılırken ya oturur pozısyonda ya da yan yatarak yapıldıgını bılıyorum her ıkı pozısyondan bırını alacagım bılıyorum fakat ya epıdural yapılırken kıpırdarsam oksurursem hapsurursam vs seyler beynımı yıyo bırılerının benı tutma durumunu goz onune alıyorum yanı epıdural yapılırken benı tutar bı hemsıre dıye sakınlesmye calısıyorum kendımce ılk gebelıgım ve gercekten bır haftadır sabaha kadar duusnmekten uyuyamıyorum
epıdural anestezı ıle sezeryan yapan arkadaslar vaarsa bana bılgı verebılırlermı acaba yanı epıdural pozısyınunu alıp epıduralın yapılması ve tekrar sırt ustu yatmanız ne kadar suruyor ve can yakıyormu
buarada ızmırde yasıyorum ve özel su hospıtal hastanesınde olucak dogumum bu hastanede dogum yapan vamı kafam cok karısık lutfen yardım edın
buarada ızmırde yasıyorum ve özel su hospıtal hastanesınde olucak dogumum bu hastanede dogum yapan vamı kafam cok karısık lutfen yardım edın