En yeni dudak parlatıcıları

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
lip-mkle.jpg


Glazewear Sparkle Pırıltılı Dudak Parlatıcı
Göz alıcı pırıltınızla baş döndürün! Etkileyici ışıltısı ile dudakları çok parlak bir görünüme kavuşturur. Şeker gibi dudaklar için...
21,80 TL

avon-uzun.jpg


Bobbi Brown 3'lü Dudak Parlatıcısı
Bobbi'nin en popüler dudak parlatıcıları yılbaşına özel krom ambalaj içerisinde tasarlandı. Her bir renk Bobbi tarafından özel olarak seçildi. Bir krem rujun sahip olduğu güçlü kapatıcılık, yumuşak parlaklık ve gün boyu kalıcılık... Hepsi burada!
86 TL

bobbi-uzun.jpg


Flormar True Color Glossy Splash Dudak Parlatıcısı
Yapısında bulunan 3D etkisi, iğneli operasyonlara gerek kalmadan çekici ve dolgun dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. İçeriğindeki aktif bileşenler, kolajen dokuları harekete geçirerek dudaklara ekstra dolgunluk ve hacim sağlarken, dudak çizgilerini de belirginleştiriyor. True Color Glossy Splash 29 gün boyunca günde 3 kez düzenli olarak kullanıldığında, dudaklarda farkedilir ölçüde dolgunluk sağlıyor.
9,50 TL

flormar-uzun.jpg


Max Factor Silk Gloss Dudak Parlatıcısı
Nemlendirerek dudaklarınızın bakımını yapan ve koruyan Silk Gloss, %40 oranında nemlendiriciden oluşuyor. Üstelik yağlı ve yapışkan bir his vermeden dudaklarınızda yumuşak ve ipeksi bir dokunuş sağlıyor. 2 saat boyunca parlaklığını koruyan Silk Gloss’un içerisindeki vanilya ve kakao karışımı, çok hoş bir koku ve tat veriyor.
19,90 TL

max-uzun.jpg


Rimmel Stay Glossy Lipgloss Dudak Parlatıcısı
Başta İngiltere olmak üzere, Avrupa'nın birçok merkezinde "en çok satanlar" listesinin üst sıralarında yer alan bu özel lipgloss, 6 saate kadar dayanmasıyla ünlü. Kozmetik dünyasında, devrim niteliğindeki “Geliştirilmiş Parlaklık Teknolojisi” ile üretilen bu lipgloss, makyaj aynanızın ve çantanızın yeni vazgeçilmezi olacak.
12,99 TL

rimmel-uzun.jpg


Sally Hansen Lip Inflation Color-Full Dudak Parlatıcısı
İçeriğindeki Hyalüronik Asit ve Marine Kolajen bileşiminden doğan özel "Hydro-Collagen Complex", dudak üzerinde bir tabaka oluşturarak, nemi dudağın içerisine hapsediyor. Böylece herhangi bir profesyonel operasyon olmadan dudağın dolgunlaşarak hacim kazanmasını destekliyor. Üstelik etkisi anında başlıyor ve dolgun görünüm saatlerce sürüyor. Ayrıca göz alıcı bir parlaklık ve renklilik sağlamaya da yardımcı oluyor.
32 TL

sally-uzun2.jpg




ALINTIDIR!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst