En kötü 5 dekorasyon hatası

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
En kötü 5 dekorasyon hatası

Bazı dekorasyon modelleri vardır ki onlardan daima uzak durmak en iyisidir.

attachment.php


Evinizde yeni ve taze fikirler denemenize son derece açığız ve bu konuda sizin arkanızdayız. Fakat bazı dekorasyon hataları var ki bunlardan olabildiğince kaçınmalısınız.

Çok fazla eşya

Vazolar, şamdanlar, aynalar ve diğer çeşitli eşyaları fazla sayıda kullanmak, siz fark etmeden başınıza gelebilecek bir hatadır. Her küçük ve güzel ayrıntıyı bir yerlere koymak istemek ve onlara yer bulmak çok kolaydır. Fakat bunlar bir araya gelince, ortalık şirin değil dağınık duracaktır.

Temalı odalar

Kulağa çekici gelse de aslında bu oldukça kötü bir fikirdir. Temanızın modası geçebilir ya da siz ondan sıkılabilirsiniz. Temanızı değiştirmek istediğiniz zaman da, her eşyanızı o temaya göre almış olduğunuz için her şeyin yenisini almanız gerekir.

Döşeme takımlarına güvenmeyin

Bir dükkana girip koca bir yatak odası ya da yemek odası takımını almak kolay ve iyi bir fikir gibi görünebilir. Ama siz, evinizin gerçekten bir katalogdan çıkmış gibi mi görünmesini istiyorsunuz? Dekorasyonda kalıplardan kaçının ve içine kendi zevkinizi katın!

Birden fazla trendi kombinlemeye çalışmak

Trendler çok eğlenceli olabilirler ama çok çabuk gelir ve geçerler. Dekorasyonda akıllıca olan büyük parçaları klasik seçmektir. Böylece modaları asla geçmez. Daha sonra dekorasyonunuza daha ucuz ve küçük parçaları, trendlere göre, ekleyebilirsiniz. Böylece dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Fazla yastık kullanmak

Her şeyin fazlası zarardır. Fazla yastık kullanmak, rahat köşelerin bilek rahatsız hale gelmesine neden olur.

Unutmayın, ev dekorasyonu yaparken önemli olan kendinizi yansıtacak, size özgü ve içinde rahat hissedeceğiniz odalar yaratmaktır.

Kaynak: Kadin & Kadin
 

Ekli dosyalar

  • dekorasyonda_kacinilmasi_gereken_5_sey_2.jpg
    dekorasyonda_kacinilmasi_gereken_5_sey_2.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 69

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.519
Puan
113
Konum
Oradan
Döşeme takımlarına güvenmeyin

Bir dükkana girip koca bir yatak odası ya da yemek odası takımını almak kolay ve iyi bir fikir gibi görünebilir. Ama siz, evinizin gerçekten bir katalogdan çıkmış gibi mi görünmesini istiyorsunuz? Dekorasyonda kalıplardan kaçının ve içine kendi zevkinizi
katın!

buna katılıyorum ,hazır kombin edilmiş takımlar guruplar hemen hemen her evde aynı yerleştirme düzeni gerçekten sıkıcı oluyor:sirin:
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.683
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Fazla yastık bende sevmiyorum :mad:
Koltukta yastıkmı oturacak benim popişimmi belli deyil :nazo:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst