En iyi cilt bakım maskeleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sephora


maske_sephora_glr.jpg


Tek kullanımlık pratik paketlerde bulunan Sephora Power Mask Hydro Gel Face Mask nemlendirici ve arındırıcı cilt maskesi, 15 dakika süreyle uygulandığı cildi nemlendiriyor, derinlemesine arındırıyor. Düzenli kullanıldığında ise cildin rengini dengeliyor.


Lush

maske_lush_glr.jpg


Maske denince akla gelen ilk markalardan biri olan Lush’ın Catastrope Cosmetic ürünü de problemli, kepeklenen, kızaran, sivilcelenen ciltler için arındırıcı, detoks etkili bir maske. Deniz yosunu mineralleri ile cildi beslerken aynı zamanda nemlendiriyor. Kalamin, gül, badem ve papatya yağları cildi yatıştırıp yumuşatıyor, yaban mersini toksinlerden arındırıyor, tatlı portakal ise sıkılaştırıyor.


Olay

maske_olay_glr.jpg


Olay Total Effects maske esnek ve sıkı formülüyle cilde yoğun hidrasyon ve anti aging desteği sağlıyor. 30 günlük anti aging içeriğini sadece 15 dakikada cildinize adapte ederek pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt yaratıyor.



Estee Lauder


maske_estee_glr.jpg

Estee Lauder Stress Relief Face Mask, adından da anlaşılacağı üzere anında stres gideren bir bakım kürü. Cildi yumuşatıp tazeleyen ve yoğun bir şekilde nemlendiren bu maske, yorgunluk ve stres giderici içeriklere sahip.



Oriflame


maske_oriflame_glr.jpg

Oriflame Royal Velvet Canlandırıcı Havlu Yüz Maskesi yaşlanma belirtilerine karşı bakım serumu içeriyor. 10 dakika sonrasında cildi canlandırarak derinlemesine nemlendiriyor. Böylece cildin daha genç bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.


La Mer

maske_lamer_glr.jpg


La Mer The Radiant Facial fiyat olarak bakıldığında oldukça yüksek; ama özellikleri gereği bir tedavi olarak düşünüldüğünde bedelinin karşılığını verebilecek bir ürün. Yüzde yüz elastik pamuktan yapılmış olan bu iki aşamalı maske, sadece 8 dakşkada cildi canlandırıyor ve en sonunda cilde berraklık, parlaklık ve ışıltı kazandırıyor.


Clinique

maske_clinique_glr.jpg


Clinique Deep Cleansing Emergency Mask ise kil esaslı özel formülü sayesinde yağlı ciltlerin yağ üretimini dengeliyor, tıkanmış gözenekleri derinlemesine temizleyerek siyah noktaların oluşumunu engelliyor.



The Body Shop


maske_bodyshop_glr.jpg

The Body Shop Bal ve Buğday Üçü Birarada Peeling Maske ise organik bal, yulaf ezmesi tanecikleri, gliserin gibi içeriklerle tek bir işlemde cilde bakım sağlayan pratik bir ürün.


Uriage


maske_uriage_glr.jpg

Hassas ciltler dahil tüm ciltler için uygun nemlendirici ve dinlendirici maske Uriage Hydracristal Thermal Mask,içeriğindeki termal su, hidratübülin ve esansiyel yağ asitleri sayesinde, cildi nemlendirip, rahatlatıyor ve anında tazelik ve parlaklık sağlıyor.


Dermalogica


maske_dermalogica_glr.jpg

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque ise antioksidan vitaminlerle yoğunlaştırılmış bir maske. Sağlıklı doku yenilenmesine yardımcı oluyor, bariyer özelliklerini arttırıyor ve hasarlara karşı cildin iyileşmesini sağlıyor. Ellastikiyeti de artırarak, cildimize esnekliği yeniden kazandırıyor.

Alıntıdır
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bende böyle bir maske alip kullanmak istiyorum ama kararsizim hangini alsam:ates:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Canım ben peeling olarak kullanıyorum, maske kullanmadım hiç. Kullandığım peeling ise La Mer'in, çok memnunum.:eek:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim bitanem. Elmas tozlu peeling olarak geçiyor:eek:
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Maske kullanımında hıc basarılı degılım.Hep zamanını kacırıyorum:findik:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Valla bende aklıma eserse yapıyorum canım :utandim:
 
G

gulcanaytepe

Misafir
Annem kullanmıştı , adı sanırım "total face lift " olması lazımdı. makyaj öncesi sürülüyor. annemin cildi benimkinden daha güzel gözüküyordu kullandığında :) kıskanmadım değil :))
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst