En Güzel Kına Gecesi Mekanları.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Evlerde kutlanan geleneksel kına geceleri artık sizler için de sıkıcı olmaya başladıysa, sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz kına gecesi mekan önerilerine bir gözatmanızı öneririz.

attachment.php


Sıradanlıktan uzaklaşmak ve farklı bir kına gecesi düzenlemek isteyen gelin adaylarına birbirinden farklı mekan önerilerimiz var.


Cahide Düğün Sarayı


Demet Akalın, Pınar Altuğ gibi isimlerin de vakti zamanında tercih ettiği Cahide'de eğlenceli, fıkır fıkır bir kına gecesi düzenleyebilirsiniz.

Sahne gösterileri ve şovları ile adından çok bahsettiren Cahide Düğün Sarayı, özel bir kına gecesi hayal eden gelin adaylarının mutlaka gözatması gereken bir mekan.

Qubbe İstanbul

Müzik eşliğinde alkollü ya da alkolsüz içecek ve Qubbe özel kokteyl menüsünün servis edildiği Kına eğlencelerinde, gelin için geleneksel bindallı, Shakira kemerleri, tefler, kına,kına tepsisi gibi pek çok kına gecesi hediyelerinin ve kına eğlenceleri hazır paket olarak sunuluyor.

Dileyen misafirler için kadın dj ve kadın servis ekibinden oluşan Haremlik Kına konsepti de unutulmamış.

Qubbe İstanbul'da kına gecesi ücretleri kişi başı 40-60 Euro arasında değişiyor.

Nomads İstanbul

Amsterdam'dan sonra İstanbul'da da hizmet vermeye başlayan Nomads, doğuyla batı kültürünü harmanladığı ve klasik Arap evini yansıtan konseptiyle unutulmaz bir kına gecesi organizasyonu yaşamanıza olanak tanıyor.

Acemoğlu Hamamı

Kına gecesini hamamda yaşamak isteyen gelin adayları için ilk hamam önerimiz Celal Ağa Konağı Otel'de yer alan Acemoğlu Hamamı...

Bindallı, gelin kınası, kına mumu, kına süslemesi, kına töreni, zenne ya da oryantal gibi seçeneklerin de dahil olduğu hamamda ayrıca ikramlar da bulunuyor.

Uygun fiyata kına gecesi düzenlemek isteyenler için iyi bir seçim.


Tarihi Galatasaray Hamamı

Tarihi Galatasaray Hamamı'nda düğünden önce eşsiz bir kına gecesi yaşamanız mümkün.

Birçok ünlü ismin tercih ettiği ve ünlü dergilerde yer alan bu tarihi hamamda dilerseniz kendi getirdiğiniz müziklerle, dilerseniz de canlı fasıl eşliğinde kına gecenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hürrem Sultan Hamamı

Son dönemlerde çekilen padişahlı, sultanlı filmlerden olsa gerek, çok popüler oldu sultanlar gibi kına geceleri düzenlemek. İyi de oldu bizce.

Eğer kına gecenizi Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı’nda gerçekleştirmeyi düşünürseniz, ellerinde altın kaplama hamam tasınız, ipek peştamalimiz ve kesenizle kızlardan oluşan fasıl ekibi sizleri bekliyor olacak.

Unutulmaz bir kına gecesi hayal ediyorsanız Hürrem Sultan Hamamı tam size göre!

Ege Rum Meyhanesi

Galata'da eşsiz bir İstanbul manzarası eşliğinde kına gecesine ne dersiniz? Kına gecesi ve meyhane ne alaka demeyin. Bu özel gününüzde vur patlasın çal oynasın eğlenmeyeceksiniz de ne zaman eğleneceksiniz?

Çarşamba, cuma ve cumartesi günleri canlı müzik eşliğinde sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir kına gecesi geçirebilirsiniz.

Neşemore

1996 yılından itibaren hizmet veren Neşe Taverna, yani yenilenen ismi Neşemore...

Arnavutköy'de yer alan Neşemore'da cuma ve cumartesi günleri, hem Türk hem de Yunan müzikleri eşliğinde samimi, neşeli ve eğlenceli bir kına gecesi düzenleyebilirsiniz.

Kına yaktıktan sonra tabakları kırmayı unutmayın!

Liman Meyhanesi

Muhteşem Boğaz manzarasına karşı sevdiklerinizle, eşsiz bir kına gecesi geçirmek isterseniz sizlere önerimiz, Karaköy'deki Liman Meyhanesi olacak.

Liman'da düzenleyeceğiniz kına gecesine özel bir paket bulunuyor. Limitsiz yerli içki, davul şov, volkan ve konfeti gibi değişik ve bol alternatifli bu paketin fiyatı 70 TL.

Klub Karaoke

Kına gecenizi arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte bir karaoke kulüpte geçirmeye ne dersiniz? Tokyo, Salon ve Pavyon gibi üç farklı konsepte sahip olan mekanda fiyatlar kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Klub Karaoke'de kiraladığınız özel odanızın kapısını kapatarak, dilediğiniz gibi bağırarak, şarkılar söyleyip, özel ve özgür bir kına kadını olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Mido Karaoke

Bir diğer karaoke önerimiz ise Ortaköy'de bulunan Mido Karaoke... Yine geleneksel kına gecelerinden sıkılan gelin adaylarının tercih edebileceği bir yer olan mekanda, kişi sayısına göre değişiklik gösteren odalar bulunuyor.
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 60

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst