En Güzel Hamile

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.320
En Güzel Hamile

Altı aylık hamile olan ve artık karnı iyice şişen ünlü top model Miranda Kerr, çok özel pozlar verdi. Kerr, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, modelliği bırakıp bundan sonra kendisini çocuğuna adayacağını belirterek, “Bence aile hayattır. Kariyerim harikaydı, ama benim hayatım bu değil. İşime geri dönmek için herhangi bir baskı hissetmiyorum” demişti.

İŞTE HAMİLE MİRANDA'NIN POZLARI

attachment.php

Kaynak: iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• mirandakerr-hamile.jpg
    mirandakerr-hamile.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 35

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
insan hamile kalinca herseyi bi kenara atiyo iste,kariyer mariyer gozu gormuyo,,,tabi tam tersi yapanda var,kariyer yapicam diye,cocugunu onun bunun elinde buyuten,,,,,

saglikli evladi olsun insallah,tum hamilelerin,
arinaninda tabiki,,,

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ben böyle çöp gibi nohut yumuş gibi hamileleri sevmiyorum maket gibi duruyolar bence insan hamileliğini rahatça yaşamalı doğurduktan sonra çaresini bakılmalı

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
hep hevesim boyle idi,,,sadece karnimdan kilo almak,ama nerdeeeeeee,,ucundede kilolu idim,,,halen daha formunda hamile gordukce ozenirim,,,ne guzel,,,,,,

S

Saffarri

Misafir
ben böyle çöp gibi nohut yumuş gibi hamileleri sevmiyorum maket gibi duruyolar bence insan hamileliğini rahatça yaşamalı doğurduktan sonra çaresini bakılmalı

bende hamileyken kilo almamistim. zayiftim.sadece karnim vardi,yani nohut yutmus gibiydim gayette saglikliydi oglum.herkes 2kilodan fazla olmaz derdi bana,ama oglum 3.679kilo dogdu. hic bisekilde dikkatda etmiyordum kilo almamyayim diye)) yani demek istedigim bu insanin elinde olan bisey degil bence. hamileyken kilo alan aliyo,almayan almiyo.Insanin bunyesiyle alakali diye dusunuyorum.Tabiki dusuncene saygim sonsuz,ama bunu yazmak istedim:hulya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar