Emel Nasıl Zayıflamadı?

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep


Geçtiğimiz hafta, Hülya Avşar’ın Zeynel Abidin tarafından çekilen fotoğraflarını yayınlamıştık. Yazının başlığı şöyleydi: Hülya Avşar nasıl zayıfladı? Hepimiz, bunlarda Photoshop kullanıldığını tahmin edebiliyorduk.


Şimdi, başka bir açıdan ünlü bir kadına bakalım: Emel Müftüoğlu. Diyet yemekleri hizmeti sunan bir firmanın reklam yüzü olmuş. Reklam metninde şöyle yazıyor: Rafinera’nın lezzetleriyle, Emel Müftüoğlu 2 haftada 8 kilo zayıfladı bile!

Metni aklınızda tutup Emel’in fotoğrafına bakar mısınız? Sizce zayıflamış bir kadına benziyor mu? Zayıflattığını iddia eden bir firmanın, reklamda kilolu sayılabilecek bir kadının fotoğrafını kullanması ne kadar etkili olur

nasil-zayiflamadi.jpg


Esasında bu reklamdan çıkarabileceğimiz çok net bir sonuç var: zayıflama hapları ve diyete yönelik hizmetlerin hiçbiri gerçekten işe yaramıyor. Para verip yayınladığı reklamdaki görsele bile dikkat etmeyen bir firma; sizin sağlığınıza ne kadar önem verir? Hiç!
 
OP
naz79

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep

Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın; Hülya Avşar ile röportajında, fotoğraf çekimini Zeynel Abidin yapmış. Acun Ilıcalı programları sayesinde neredeyse haftanın her günü Hülya Avşar’ı görüyoruz.


Bir televizyon ekranında gördüğümüz Hülya Avşar’ı gözümüzün önüne getirelim bir de Zeynel Abidin çekimi fotoğrafına bakalım. Sizce Hülya Avşar nasıl zayıfladı?

ipgibihulya2.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst