Eltim’le nasil bas edicem??

boncukolsa

Yeni Üye
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
5
Tepki
4
Puan
3
Yaş
39
Konum
Istanbul
Kizlar mevzu uzun ama mumkun oldugunca kisa kesicem..ben 13 yildir evliyim eltim ve kaynim 6 yildir.ben 34 o 26 yasinda. Eltim kaynimla evlenmeden cok once tanisiyoduk.cocuklugu yanimda gecti.ne zaman nisanlandi, cok farkli bi kisilik cikti ortaya. Bunu soylemeyi kendime yakistirmiyorum ama, ben kendisine maddi manevi cok fazla fedakarlik yaptim halen yapiyorum. Ancak ne yaparsam yapim, asla yaranamiyorum. Kaynim hatta esimin tum ailesi bana asiri derecede duskun. Onu malesef hic biri sevmiyo ama herkes kaynimin hatrina idare ediyo cunku kaynim cok saf ve iyi niyetli.durumun farkinda bile degil.Bende Kaynimin hatri icin hep susuyorum ve ustunu kapatiyorum. O ise herkesin yaninda bana cok iyi, fakat tek oldugumuzda daima bana ters, sert, inat. Iki gun once yurt disindan esimin teyzesinin oglu geldi. Kaynim israr ediyoduki onlarada gotureyim diye, sonucta onunda teyzesin oglu. Bende bu sabah aradim aksam oraya gotureyim diye, gelmeyin hastayim basim agriyo dedi ve bizi kabul etmedi. Tabi kaynim yada benim esim ona bunu teklifi etseydi asla red etmezdi. Bana gicik olsun diye red etti. Diger olaylar gibi kaynimin bundanda haberi yok. Kaynima bu durumu anlatmalimiyim? Eger oyleyse nasil anlatmaliyim?
 

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Katılım
10 Eylül 2018
Mesajlar
6.804
Tepki
23.275
Puan
113
Yaş
43
Konum
Istanbul
Anlatma kotu olan sen olursun ve esin yanında değilken eltimi arama sorma bence. Esin tanık olsun bazı şeylere zamanla kaynin da olur
 
OP
B

boncukolsa

Yeni Üye
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
5
Tepki
4
Puan
3
Yaş
39
Konum
Istanbul
Benim mevzum aynende boyle..soylersem kotu olan ben olucam dusuncesindeyim. Cok fazla dilbaz..ne yapar ne eder uste cikar ve ben suclu duruma duserim:((
 

hiçkimse

Daimi Üye
Katılım
10 Eylül 2018
Mesajlar
11.726
Tepki
43.879
Puan
113
Konum
Yok
Sakın bişi deme.. hiç muhattap olma.. maddi yardım kısmını da kes.. ne müsasebet yani değer bilinmeyen insanlara destek oluyorsunuz??

Kendi hayatınıza bakın onlar yokmuş gibi davranın.. kalabalık içinde de mecbur olmadıkça konuşmayın yalnızken hiç muhattap olmayın..
 
OP
B

boncukolsa

Yeni Üye
Katılım
28 Aralık 2018
Mesajlar
5
Tepki
4
Puan
3
Yaş
39
Konum
Istanbul
Arkadaslar o kadar makbule gectiki dusunceleriniz. Ben mesafe koymak istiyorum zaten ama, acaba ben yanlismi yapmis olurum diye akil almak istedim. Bu yasima kadar hic ama hic kimseyle en ufak bi sorun yasamadim. Gerek arkadaslarimla, gerek kendi ailemle gerekde esimin ailesiyle hep cok yakin ve samimi olduk..bir tek eltim bunu bana yapinca, onu yargilamadan once kendimi yargilamak istedim. Her yaptigini es gectigimi zanntesemde, aslinda gecmedim. Hep icimde bi yara olusturdu. Artik onun taktigini uyguluycam. Yapmacik olcam. Ve dediginiz gibi mecbur olmadigim surece yan yana gelmiycem. Gelirsemde bisey yokmus gibi keyfime bakicam... tekrar sagolun ❤️
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.632
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ne değişik işler ama rabbim fesat kalbinde art niyet bulunduran insanlardan korusun hepimizi Allah yardımcın olsun canım :tatlim:
 

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
3.232
Tepki
5.771
Puan
113
Konum
Netcen ziyarete mi gelcen :)
@boncukolsa canım benim anlatsan da eşine toz kondurmaz hiiçç tınlama bırak kendi haline bende de var bir tane salla gitsin boşver takma kafana ne yapsan değiştiremezsin çünkü benimki 30 senedir değişmedi değişmeyecekte bu her ne kadar hikaye olarak gecsede benim yaşamım eltimle yaşadıklarım var içinde oku bak istersen :)

*-*Gelin Olmak*-* (6.Bölüm)
 

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
Böyle ınsanlardan hep uzak olun lutfen çok guzel kullanırlar ınsanları hıc muhattap olma artık
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst