Elie Saab 2018 Bahar Gelinlik Modelleri

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
4M6NpY.jpg


Koleksiyon, Elie Saab’ın üçüncü gelin koleksiyonu 13 parça gelinlik modeli içermektedir.

OLQjr3.jpg


Elie Saab 2018 gelinlik modelleri, bahar koleksiyonunda her şey çiçeklenmiş bir bahçeden esinlenerek tasarlanmış, ama yine de, yumuşak, sevimli ve çarpıcı olmayıda başardı.

zBdNGg.jpg


2018 Gelinlik modelleri arasında ki farklı tasarımları bize beklediğimiz zenginliğini yeniden sundu.

G0LjZv.jpg


Dişilik, Elie Saab’dan uzak bir kavram değil, tasarımları, her zaman ihtişamlı bir şekilde olmasına rağmen, içerdiği bezemeler de hantal değil.

y3bkGM.jpg


Bu marka gelinlik tasarımlarında, cazibe ve geniş paylaşımlar sağlayan bir markadır.Çiçek motiflerinin koleksiyonda kullanılması, gelinliklerin çok romantik bir stillde ve tasarımlarda hareketli görünmesini sağladı.

WQJjXE.jpg


Koleksiyonların etkileyiciliğini tanımlamak zor olsa da, tasarımların her biri kendilerine yüksek bir etki seviyesine sahipti. Koleksiyonda yer alan çok yönlü tasarımlarda son derece gelişmiş ve cazibeli 2018 gelinlik modelleri var.

3qykOj.jpg


Çıkarılabilir eteğe sahip gelinlik modelleri gelinler için parlak bir seçenektir. Tonal kristal süslemeleri ve aksesuarları içeren uzun kollu gelinlik tulumlar da inanılmaz bir beraberlikti.

6X3jDk.jpg


Koleksiyonda gösterilen mücevherlerde olağanüstü – basit ama çok ilginç olan beklenmedik girdaplar, dipsler ve ayarlamalar ile tasarlanmış. Üstelik işlemeli lüks bir yüz örtüsü, çiçek motifi ile kendi başına kaçınılmaz bir parlaklığa sahip.

OLQjz0.jpg


Kürk ceketi yumuşak ve tatlıydı ve gözlüklerin beklenmedik şekilde dahil edilmesi dikkat dağıtıcı ama çok havalıydı.

5QWjnM.jpg


Elie Saab 2018 Gelinlik modellerinde, pürüzsüz siluetler ve akan çizgiler süslemeler için mükemmel bir tuval verdi ve zenginlikleri başta parmağında doğru tutuyordu. Boyunlukların ve kesiklerin çeşitliliği her yerde farklı olmamış, ancak tutarlı, romantik, yumuşak ve çiçek açan estetiği sürüyor.

AkBjX7.jpg


Bu koleksiyonda gelinlikler 7000 dolardan başlayan fiyatlarda. İstediğiniz modelin resmini alıp daha uygun fiyatlara da diktirebilirsiniz.

4M6NV0.jpg


Bu, özellikle inci ve kristalle süslenmiş yanılsama kordonunun bulunduğu cüppe için geçerlidir; bu yanıltıcı çerçeve, köpüren ve parlayan tasarımın gövde etrafında tamamen dolaştırılmasına ve tam tül etek ile uyumlu olmasını sağlamıştır.

JlPjzq.jpg

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst